Hvordan man opbygger en Rough -Cut Cedar Tree Hegn
Cedar er et nåletræ træ er kendt for sin modstand over for råd og insektangreb . En grov -cut cedertræ hegn kan ofte installeres meget hurtigt. I modsætning til en typisk delt skinne cedertræ indlæg som har en to ovale huller , hvor cedertræ skinner er placeret , den groft skåret cedertræ skinnen har ingen huller . I stedet er bunden af ​​cedertræ pole saves i en spids kant og skinnen bankede i jorden. Forbind stillinger med trådhegn eller letvægts cedertræ skinner hamret til stillingerne . Denne type hegn er bedst egnet til landdistrikter og uformelle sammenhænge . Ting du skal
Målebånd
groft skåret cedertræ indlæg
sawhorse
Chainsaw
Sledgehammer
Cedar skinner eller wire hegn
Kraftige klammer
Hammer

Vis Flere Instruktioner
1

måle og markere det afsnit, hvor hegnet skal installeres. Planlægger at installere en cedertræ indlæg ved begyndelsen og slutningen af ​​kørslen , eller i hvert hjørne , hvis du opretter et lukket område . Opdel hver langsgående løb af hegn jævnt at tillade selv placering for stillinger. For eksempel, for en 24 -fods løbe af hegn, planlægger at installere fire cedertræ indlæg 8 meter fra hinanden : . En i hver ende og to i mellem enderne , alle 8 meter fra hinanden
2

Placer første cedertræ indlæg på sawhorse . Har en hjælper holde stillingen stabil . Med motorsav eller håndsav , skæres den ene side af bunden af stillingen fra ca 1 fod på en lang vinkel. Vend posten rundt , og afbrød en anden foden fra den anden side . Dine vinkler behøver ikke at være perfekt eller helt nøjagtig, som du blot opretter en spids kant, så du nemmere kan køre stillingen i jorden. Fortsæt med at skære de resterende stillinger.
3

Placer det første indlæg i stilling på jorden. Mens en hjælper holder stillingen , let pund posten i jorden med forhammer indtil stillingen står op på egen hånd uden hjælp. Har din hjælper stå væk fra posten. Energisk pund posten cirka 2 meter ned i jorden. Fortsæt med at placere og dunkende stillingerne langs hegnet løb.
4

Fastgør cedertræ skinner eller trådhegn langs stolperne. Hvis du bruger cedertræ skinner , præ- bore skinnerne for at forhindre en opsplitning af træ som du søm dem til stillingerne . Har din hjælper stå ved siden af ​​stillingen, støtter det og holde det fra at flytte , mens du knalder skinnerne til stillingerne . Hvis du bruger trådhegn , oprulle hegn og tack hegn på stolperne med tunge hæfteklammer og en hammer .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com