Hvad hvis et Cast - Iron Gate ikke Åbning
? Porten foran eller bagsiden af ​​dit hjem skal give let adgang til din ejendom og samtidig opretholde et niveau af sikkerhed mod ubudne gæster. Over tid, kan konstant brug og vejrpåvirkningen slid på selv de hårdeste jern porte , hvilket gør dem svære at åbne. Der er flere grunde til, at en jernport ikke vil åbne , men der er også retsmidler for sådanne problemer. Forhindringer

Check foran , bagved , under porten og omkring hængslerne for forhindringer. En vildfaren avis , et barns legetøj eller en hunds snavs bunke grave under porten er blot nogle få af de mange mulige fysiske barrierer for portåbning .
Rust

Strygejern, hvis venstre ubehandlet, ruster som følge af eksponering til vand og ilt . Rustne hængsler på porten forhindre det åbne glat eller få den til ikke at åbne overhovedet. Nøje undersøge hængsler porten for en rødlig udseende støv, der angiver, at du har rust. Sand off så meget rust som muligt. Spray eller børste en rust - neutraliserende middel på rusten del af porten. Afslut behandlingen ved grunding og maling hængslerne og resten af porten med en rust -hæmmer til at forhindre rustdannelse i fremtiden.
Rykkede Gate Indlæg

Over tid, kan stillingen støtter jernport skift . Dette ændrer justeringen af porten , så det ikke åbne ordentligt. Tunge jern porte lægge pres på stillingen, får det til at skifte i jorden. Kontrollér niveauet for stillingen støtter jernport . Hvis det ikke er lige, vil du nødt til at styrke den. Begrave en kile med den spidse side ned mellem stolpen og en bunke sten under jorden . Tryk kilen i jorden hele vejen, indtil kun den øverste er synlig. Dette hjælper til at holde op en løs gate support indlæg.
Lås

Kontrollér låsemekanismen af porten . Hvis den har en indtastet lås, tilføje pulveriseret grafit i låsen for at løsne den . Arbejde nøglen i og ud af låsen , indtil det bliver glat og porten åbnes. For låste porte , så tjek for rust på jern og reparere låsen som du ville en rusten hængsel .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com