Hvordan man kan skjule en Patio Indlæg Bracket

Indlæg parentes er lynlåse , der holder en stilling i stilling på din patio overflade til at understøtte taget. Lavet af metal , en konsol ofte kolliderer med design af stillingen, stående ud på stolpen materiale og skæmmer dens udseende . Skjule stillingen beslag er normalt nødvendigt at forhindre dette i at ske . Med en post nederdel , kan du med held skjule posten beslag samtidig tilføjer en afsluttende flair til stillingen base. Lavet af samme materiale som stillingen og med samme generelle udseende , nederdel smelter sammen med posten engang placeret over beslag , med succes skjuler beslaget i processen.
Hvad du har brug
Målebånd
Indlæg nederdel
Silikone kalfatring
Finish negle
træ kit
Putty kniv
Sandpapir
Rags
Paint
Paintbrush
Instruktioner
1

Mål omkredsen af cirkulære beslag eller længde og bredde af firkantede parenteser ved foden af ​​stolpen med et målebånd , og nedskrive sin størrelse . Måle højden , at konsollen stiger op stillingen samt.
2

købe en post skørt , et stykke støbning , der passer i bunden af stillingen over beslag ved hjælp af den målte størrelse at vælge nederdelen er indvendige mål . Vælg en vinyl nederdel til vinyl stillinger og et træ en til træ stillinger . Sørg for, nederdel er stor nok til at hæve sig over beslaget med mindst en tomme.
3

Skub stillingen nederdel over posten , indtil det hviler flush på terrasse omkring , og skjuler beslaget .
4

Læg en perle af silikone caulk langs samlingen mellem toppen af ​​skørtet og post til at holde skørtet på plads. Placer en anden perle af caulk langs bunden af skørtet , hvor det hviler mod gårdhaven overflade .
5

Sikker træ nederdele til de stillinger yderligere ved sømning en finish søm gennem toppen af skørtet i stillingen omkring 1/2 inch fra overkanten af centrum af skørtet . Dæk neglen med træ kit ved hjælp af en spartel , og derefter give kit tørre i to timer. Sand kit glat med fint sandpapir korn , og tør med et stykke stof . Mal kit samme farve som nederdel, ved hjælp af en udvendig maling og pensel .
6

Lad maling og caulk en fuld 24 timers tørretid , før du rører skørtet .

Hus Have © have.989214.com