Hvad er den bedste måde at anvende mørtel til en Brick Patio
?

Brick terrasser bringe varme og traditionel charme til et landskab , og deres holdbarhed og styrke gør dem en god pasform til næsten ethvert hjem. Anvendelse mørtel til leddene mellem mursten overflade låser dem i position og holder ukrudt og snavs fra opbygning i revnerne. Mørtel hærder hurtigt og kan plette mursten, så de bedste påføringsmetoder også ske at være den hurtigste og reneste.
Forberedelse

Beskyttelse mursten før påføring mørtel forhindrer overfladen af ​​mursten fra at være erhverve en permanent grå plet . En simpel måde at gøre dette er at line kanterne af hver mursten med malertape . Denne proces tager tid , men den ekstra indsats vil resultere i rene , skarpe fælles linjer og plet - fri mursten.
Mørtel Application

En traditionel måde at anvende mørtel mellem mursten indebærer udtværing små beløb over hver sektion og ved hjælp af en injektionsmørtel flyde til tamp den ned. Denne metode er hurtig, men det er også rodet og mere tilbøjelige til at efterlade pletter , end hvis du bruger en injektionsmørtel pose . Grout poser er åbne spids tasker, der kræver, at du til at presse injektionsmørtel langs samlingen , vejlede spidsen af posen på en præcis påføring .
Concave Blandede Finish

Mortar begynder at hærde hurtigt, så du nødt til at afslutte leddene lige efter du anvender mørtel. Dette indebærer udjævning af overfladen, således at det er fri for stød og gruber . Kørsel af en konkav Afretter værktøjet over mørtel vil skabe et subtilt forsænket udseende, som fremhæver de mursten. Afretter værktøjer har en buet form , med ender, der flugte med det øverste af mursten at sikre ensartet dybde med hvert led.
Flat Blandede Finish

Hvis du ønsker at afslutte mørtel led, så de er på niveau med de mursten, køre den flade ende af en murske over toppen til at strejke overskydende og udfylde eventuelle huller. Hold murske , så det sidder skylle over en tilstødende række af mursten og flytte det langsomt over hvert afsnit. Hvis du har en hjælper, bør én person anvende mørtel i små sektioner , mens den anden følger bag efterbehandling dem . Hvis du arbejder alene , afslutte samlinger i én sektion , før du anvender mørtel til den næste.

Hus Have © have.989214.com