Sådan bruges Pre- Cut trappevanger for Decks

Snittede trappevanger spare tid , når du installerer et dæk . Beregning af vinklen for trappevanger kan være svært for mange husejere . Snittede trappevanger er en nem løsning på problemet med at skabe dine egne trappevanger . Vælg foropskårede trappevanger baseret på den ønskede højde for dine dæk . Mål højden nødvendig, før at købe snittede stringere . Opdel højden af stigningen af den valgte precut stringer af højden nødvendig for trappen til at bestemme antallet af risers den precut stringer skal have for at passe dine dæk .
Hvad du har brug
Målebånd
Blyant eller markør
Niveau
asfaltudlæggere eller flade betonblokke
Shovel Salg 3 tommer dæk skruer
Bor
skruetrækkerbit Salg 5-tommer blokke af træ
Pre -cut trappevanger Salg Deck boards Salg cirkulære eller håndsav
sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller
Instruktioner
1

Mål højden af stigningen eller ryg sektion , af precut trappe stringer .
2

Mål ned fra toppen af ​​pyntede på forsiden bestyrelsen for cockpittet ved hjælp af måling af stigningen af ​​precut trappe stringer . Markere denne position . Gentag for hver ekstra stringer . Installer trappevanger ikke mindre end 16 inches fra hinanden for stabilitet af trappen.
3

Placer hver stringer i position med toppen af ​​stringer ved mærket gjort i det sidste trin. Brug et niveau for at sikre, at hver stringer er i lod.
4

Installer en konkret brolægger eller flad betonblok i bunden af ​​hver trappe stringer . Brug et plan for at sikre , at blokkene er plan med hinanden. Fjern eller tilføj jord efter behov for at mødes i bunden af ​​hver trappe stringer .
5

Hold stringer i position, skru en træklods på indersiden af ​​hver precut trappe stringer . Flugte stringer med den linje markeret fra toppen af ​​decking . Skru stringer til blokken af træ fra den modsatte side af stringer .
6

Cut dæk bestyrelser for slidbaner og skru til den lodrette overflade snittede stringere .


Hus Have © have.989214.com