Sådan Vedlæg et dæk med bambus

Den bæredygtige karakter af bambus gør det til et miljøvenligt byggemateriale til alt fra gulve til hegn. Bambus kommer i en række former, såsom valset hegn med rørene forbundet i et hegn struktur. Rullerne kommer i forskellige højder fra 3 meter til 8 fod . Denne type af bambus materiale fungerer godt til at vedlægge et dæk for mere privatliv , mens du nyder din udendørs rum. For stabilitet , skal hegn være knyttet til din eksisterende stakit , så den er stærk nok til at tjene som en barriere omkring dæk.
Ting du har brug
Målebånd
Bambus hegn
Bor

2-inch skruer
Level
Instruktioner
1

Undersøg din stakit for at sikre, at det er stabilt. Kig efter rådne områder eller vridning , der vil påvirke den strukturelle integritet af et stakit . Udskift eventuelle beskadigede eller rådne brædder , før du fortsætter med bambus installation.
2

Mål længderne af stakit for at afgøre , hvor meget af bambus hegn du har brug for . Skær ned længderne af bambus hegn som nødvendigt for at passe langs rælingen .
3

Hold bambus hegn på plads langs stakit . Brug en plan for at sikre , at hegn er niveau .
4

Mark spots for huller i top og bund på det første stykke af bambus sukkerrør til skruerne , så de går ind i enden post på dækket gelænder . Mark yderligere huller hver 10 til 12 inches langs hegn på både toppen og bunden af ​​rørene . Marker de huller, så skruerne vil gå ind i de øverste eller nederste vandrette rækværk stykker for den største stabilitet.
5

Bor huller i alle de afmærkede pletter på bambus hegn , så du er i stand til nemt at vedhæfte det til rækværket . Forbor huller i de samme pletter på stakit .
6

Line up hullerne på bambus hegn med hullerne på et stakit . Fastgør bambus anvendelse af 2- tommer skruer, så de går gennem bambus og ind i rækværket . Kontrollér niveauet af bambus hegn ofte.
7

Flyt langs stakit , skruning i bambus hegn , som du går . Tilføj yderligere skruer som nødvendigt, hvis visse områder af hegn føler sig løs eller ustabil .

Hus Have © have.989214.com