Hvordan man opbygger en Paver Deck

asfaltudlæggere gøre en ideel støttestruktur for dæk og terrasser , der giver husejere en bred vifte af valgmuligheder med hensyn til stil og materialer. Den vigtigste faktor , når du installerer en brolægger dæk leverer en ordentlig fundament for dine fliser. Uden passende fundament , kan pavers flytte , kollaps eller forværres over tid .
Hvad du har brug
male eller stave og ledning
Shovel
Plate komprimator eller hånd manipulere
Landskab stof
Paver basen
Udjævning sand
gummihammer
Diamant klinge våd sav
kantmateriale og indsatserne
Salg Instruktioner
1

Læg designet af din dæk eller gårdhave med mærkning maling eller med træpæle forbundet med nylon snore . Dette vil skabe en vejledning for dit byggeprocessen.
2

grave ud din installation område til en dybde på 7 inches , medmindre andet er anvist af din bygning kode kontor . Dette vil give dig plads nok til at yde tilstrækkelig støtte til dine fliser.
3

Compact det udgravede område med en plade komprimator eller hånd sabotage . Dette vil flade din base overflade , hvilket giver dig en helt plan overflade til at starte med .
4

Dæk den blotlagte jord med et lag af landskabet stof , som vil hjælpe med vandafledning og samtidig sikre, at jorden ikke vaskes væk med vand . Landskab stof vil også forhindre ukrudt i at vokse op mellem pavers i dine dæk .
5

Læg en 4-tommer tykt lag af gårdhave brolægger basismateriale eller grus oven på landskabet stof . Spred materialet i et jævnt lag , og derefter kompakt eller tamp overfladen for at gøre det helt flad . Dette materiale giver mulighed for dræning og giver en stabil overflade for at støtte de pavers .
6

Afslut fundamentet seng med en 1 tomme lag for at udjævne sand , jævnt fordelt hen over overfladen og komprimeres eller stampes . Denne flade, men også bøjelig overflade er det sidste lag , før du sætter dine fliser.
7

Læg din første brolægger på plads i et hjørne af din installation område. Sæt et niveau på toppen for at sikre det sidder helt flad ; trykke udlæggeren på plads med en gummihammer , hvis det er nødvendigt , for at gøre det niveau .
8

Angiv flere brolæggere i dit ønskede design , kontrol hver til niveau med de omgivende pavers at opretholde en helt flad overflade . Hvis det er nødvendigt , skæres pavers til at passe rundt om forhindringer eller langs kanterne af installationsområdet med en diamantklinge våd sav , til rådighed til leje eller køb fra hardware og hjem forbedring detailhandlere. Fortsæt, indtil alle pavers er installeret.
9

Surround de installerede pavers med plastic kant materiale, som vil forhindre pavers i at skifte under stress eller pres. Drive metal indsatser i de udpegede huller på 30 til 45 graders vinkler til at holde materialet på plads.
10

Spred et tyndt lag for at udjævne sand over toppen af ​​udlæggeren overflade. Brug en push kost til at arbejde sandet i fugerne mellem pavers , arkivering i alle huller for en mere ensartet design. Fugt overfladen og udfylde eventuelle huller .
11 <​​p> Compact eller tamp overfladen af ​​terrassen en gang mere for at sikre , at al sandet er afgjort .

Hus Have © have.989214.com