Sådan Lay Tile for en balkon

En altan kan give en person , der bor på en forhøjet etage i en lejlighed eller ejerlejlighed til at træde direkte ud af deres hjem for at få noget frisk luft, eller tage i visningen. Disse altaner er ofte konstrueret af beton , hvilket gør dem meget holdbare, men som også kan efterlade en kold, kedelig udseende. Du kan afhjælpe dette ved at lægge fliser på balkonen gulvet.
Hvad du har brug
Mørtel
Trowel
thinset mørtel
Tiling membran
Grout float
Polyethylen sømme tape
Målebånd
kridtstreg
Fliser
Tile afstandsstykker
Wet oplevede Salg beskyttelsesbriller
Høreværn
Handsker
nåletang
spartel
Grout
fugtig svamp
Papirservietter Salg Utility kniv
instruktioner
1

Bland en batch af mørtel , efter anvisningerne på emballagen , og dæksel altanens gulv med mørtel. Skabe en hældning i mørtel , der fører bort fra bygningen med en hastighed på omkring 1/4 inch for hver fod af længden. Dette giver mulighed for vand kan løbe væk fra bygningen , hvilket er særligt vigtigt, hvis altanen er udækket . Lad mørtelen indstillet til den tid, der er angivet på emballagen.
2

Bland en batch af thinset mørtel , efter anvisningerne på emballagen.
3

Begynd at sprede thinset på gulvet i et af de yderste hjørner med en murske . Dækker et areal , der måler omkring 6 meter lang, og lige så bred som rulle fliser membran. Fliselægning membran giver en stabil base for fliserne virker samtidig som en barriere , der blokerer vand fra utætte til altan beton base.
4

Placer kanten af ​​flisebelægning membran mod kanten af ​​balkonen gulv derefter oprulle membran på gulvet , hvor du har anvendt thinset . Rul membranen, indtil du når den anden ende af gulvet , tilføjer thinset som du går. Tryk på membranen ned i thinset med en injektionsmørtel flyde .
5

dække resten af patio gulvet med fliser membran , vedhængende det med thinset .
6

Klip 4 -tommer - brede strimler af fliser membran. Anvende thinset på gulvet langs bunden af væggen i en linje omkring 2 inches lang . Placer strimler af flisebelægning membran over samlingen mellem gulvet og væggen , centrering hver strimmel så 2 inches af membranen sidder på gulvet og 2 inches ligger på væggen. Dette gør det muligt at fungere som blinker for at forhindre lækager.
7

Dæk sømmene mellem strimler af fliser membran med polyethylen falsning tape.
8

Opdel balkon i fire lige kvadranter ved at måle midtpunktet af hver side af gulvet , og snapper en kridtstreg i hver retning på midtpunkterne .
9

Anvend thinset på gulvet i hjørnet af en kvadrant , der dækker et område at foranstaltninger omkring 3 meter firkantet . Læg thinset i det hjørne, der opfylder de øvrige kvadranter i midten af ​​gulvet, så du kan arbejde ud mod kanten af ​​balkonen. Dette giver dig mulighed for at centrere fliser på gulvet.
10

Placer den første flise i thinset , foring kanterne op med streger . Placer fliser afstandsstykker siden af ​​fliser, derefter lægge flere fliser og fliser afstandsstykker , indtil du når den ene kant af balkonen. Hvis du ikke kan passe en fuld størrelse fliser, forlade rummet bare for nu.
11 <​​p> Læg en anden række af fliser i samme kvadrant , men denne gang arbejde ud fra midten langs den anden kridtstreg , så de to rækker danner en & quot; L. & quot;
12

Finish æglæggende fliser i denne kvadrant , skiftevis frem og tilbage mellem de to rækker , indtil det er fuldstændig
13 <. p> Sæt fliserne i de andre tre kvadranter , efter samme metode . Hvis du har brug for at installere fliser omkring omkredsen af ​​gulvet, klippe dem til størrelse med en våd sav og lægge dem med thinset .
14

Træk flise afstandsstykker ud af fugerne mellem fliserne med nål -nose tang. Skrab enhver thinset der fik på overfladen af ​​fliserne med en spartel .
15

Forbered et parti af fuger ved at følge vejledningen på emballagen . Begynde at anvende injektionsmørtel til fliser i en af ​​de ydre hjørner. Kør injektionsmørtel flyde diagonalt hen fliserne at fylde fugerne . Tillad injektionsmørtel at sætte i den tid, der er angivet på emballagen.
16

Tør overfladen af ​​fliserne med en fugtig svamp , skylning det ofte. Lad fliserne til at indstille i ca 45 minutter, derefter tørre dem med køkkenrulle for at fjerne diset film fra overfladen.
17

Skær nogen af ​​flisebelægning membran , der er eksponeret langs kanten af ​​den væg med en hobbykniv .

Hus Have © have.989214.com