Hvordan at finde ud Deck fod

De dæk fundamenter strækker sig ned i jorden for at skabe den strukturelt lyd base for dæk stillinger . Uden korrekt installeret fundamenter på passende dybde , bliver hele dæk ustabil og kan bryde sammen forårsager skader og kvæstelser . Når beregnet korrekt, funderingspæle modstå gearskift og bevægelse, der er ofte forårsaget af frost . Fordi klimaet og frost linje varierer efter område , skal du udforske de lokale forhold for at finde ud af den korrekte dæk fod placering. Salg Instruktioner
1

Besøg den lokale bygning afdeling at afgøre bygningsreglementet krav til dæk fundamenter i dit område. Gennemgå dybde og afstandskrav til at opfylde de lovkrav , der er specificeret baseret på frost linje i dit område. Koldere områder har en dybere frost linje . For eksempel i Minnesota frost linje er 42 inches , mens varmere stater kan opleve lidt, hvis nogen frost .
2

Gennemgå kodens krav for at bestemme den specifikke størrelse og form nødvendige for fundament . Brug disse krav for at planlægge, hvordan du vil designe fundament . Afgøre, om du er forpligtet til at bruge en slange formular pr lokale bygning kode , som hjælper danne footer til en bestemt størrelse og form.
3

Beslut hvor dybt at grave huller til sidefødder så de opfylder kodens krav . Koden angiver ofte, at du har brug for en base materiale 6 inches eller mere under sidefoden selv. Vælg basismaterialet at fylde bunden af ​​hullet under bunden , som typisk er komprimeret grus for at tillade dræning.
4

Beregn antallet af fundamenter nødvendig baseret på dine dæk design. Du skal bruge en fod for hver stilling på dækket. Afmærke dæksareal som dikteret af byggeplanerne . Du skal bruge en fod på hver af hjørnerne på den side væk fra huset , samt fundamenter i mellem for resten af ​​de stillinger , der skal være jævnt fordelt langs siden .
5

Tegn en skitse , der viser hvert af fundament sammen med afstanden mellem hver. Omfatte en underjordisk visning af fundament til at vise dybden og størrelsen af hullet , såvel som dybden af ​​grus i bunden.

Hus Have © have.989214.com