Sådan installeres en overjordiske Pool Stige

Soft- walled overjordiske pools , især vinyl modeller , primært kun ved brug af stiger , der passer over puljen væggen og kræver ingen installation . De stiger til swimmingpools , der kræver installation og vedhæfte til puljen kun anbefales til hårdt walled overjordiske swimmingpools. Når stigen er samlet, installation primært indebærer at placere stigen i poolen og fastgøre det til puljen top jernbane med et par bolte . Du kan være nødt til at pre- bore hullerne på forhånd. Specifikke installationsinstruktioner vil variere med hver model.
Ting du har brug
Bor
Bor
Instruktioner
1

Placer stigen i puljen, så at støttebenene er på ydersiden af ​​bassinvæggen . Indstil stigen på et solidt fundament , over en opretstående støtte på puljen væggen, hvis det er muligt . Når den er placeret i puljen, kan stigen har justerbare rør , du kan flytte for at gøre det til at passe mere sikkert op mod poolen.
2

Juster hullerne i platformen , hvis din stigen model tillægger pool , med pool øverste skinne .
3

Mark hvor at bore hullerne , baseret på, hvor hullerne i linje med puljen.
4

Bor huller i poolen topskinnen , baseret på størrelsen af boltene. Du vil sandsynligvis brug for omkring en 1/4-inch bit , men kontrollere størrelsen før boring .
5

Placer bolte gennem forborede huller i både stigen og pool øverste skinne . Sikre boltene med skive og møtrik , hvis de fulgte med din stigen model .

Hus Have © have.989214.com