Hvordan man laver en Carport Into en Patio

Hvis du ikke bruger din carport til parkerede biler , lad det ikke sidde tom og inaktiv. Få mest muligt ud af carporten ved at gøre området til en gårdhave. Dette er en forholdsvis ligetil virksomhed, der kan være afsluttet i to til tre dage eller derunder. Og i tillæg til potentielt øge værdien af ​​dit hjem , vil din carport gårdhave give dig et sted at slappe af og nyde udendørs.
Hvad du har brug
Broom eller højtryksrenser
Udendørs tæppe
Trellis , skygge sejl eller markise
Patio møbler sæt , græsplæne stole eller udendørs hynder
Accent puder eller komfortable puder
vind kime Salg Planter Salg Belysning
Chimenea eller lille brand pit
Vand springvand
Instruktioner
1

Beslut, hvor i carport ønskede terrassen : et område, der naturligt skyggen af ​​et stort træ , det afsnit, hvor huset eller nogle hække giver privatliv , eller måske hele carport. Få plads klar ved at rydde ud elementer , der er gemt i carport og give det en god fejende eller højtryksspuling . Fastsætte en udendørs tæppe, der kan modstå elementerne og hurtigt spules og hængt lufttørre efter behov.
2

Forøg skygge ved at tilføje en skygge struktur til at beskytte mod farlige UV stråler og også mod regn, så du vil være i stand til at nyde terrassen i det gode og dårlige vejr. Hvis det er i budgettet , et espalier har bygget . Hvis du er handy med værktøj , købe de råvarer, og bygge det selv med et par venner . En anden mulighed, der viser sig mindre arbejdskrævende og billigere er at sætte op eller har installeret en skygge sejl eller en markise .
3

Furnish rummet. Du kan finde havemøbler sæt til at passe alle prisklasser , fra grundlæggende og billig at udsmykkede og dyrt. Vælg en, der er robust , pålidelig og den rigtige størrelse til din terrasse plads. En billigere løsning er at købe lawn stole eller måske endda bare et par udendørs puder til at sidde og ligge på tæppet . Eller bede familie eller venner, hvis de har nogen udendørs møbler til at give væk , så genfremstille det at gøre det ser nyt.
4 En chiminea og nogle sædehynder gør terrassen indbydende.

Tilføj invitere accenter til at gøre terrassen indbydende og komfortable. Idéer omfatter et par accent puder eller farverige puder til møbler, en vind kime og planter, såsom en plantageejer boks eller container haver . Læg i belysning til at gøre brug af rummet efter solnedgang. Og tilføje ild og vand , som tilføjer drama . Du kan finde enten en chimenea ( en fritstående pejs) og store ornamental springvand eller en lille firepit og lille bordplade springvand .

Hus Have © have.989214.com