Sådan Fix en Cement Patio der sank Toward Fonden

Består af cement , sand og aggregat , beton terrasser er en praktisk, langvarig overflade når den er installeret korrekt. Hvis en gårdhave slab ikke hældes over en tyk, komprimeret base, gruset nedenunder slides væk og patio dræn. Ud over den skade, breder sig, vil en gårdhave , der synker mod en hjem forårsage dræning problemer for fundamentet. En reparation metode kaldet slabjacking indebærer pumpning fuger under terrassen for at hæve pladen nedefra .
Hvad du har brug
Calk
Målebånd
kerneboremaskine
Slange
Slabjacking pumpe
Clasp
1 1 /2 til 2 -tommer slange dyse
Slabjacking fuger
Trillebør
Skovl
Skruetrækker
Cloth
Stiff mørtel
spartel
Instruktioner
1

Brug et målebånd til at arrangere tre bore huller i en trekant. Rum de to huller tættest på den sunkne kant mindst 1 fod i . Alle tre huller skal fordeles jævnt og 3 til 8 meter fra hinanden , afhængigt af tykkelsen af pladen. Markér hullerne på sunkne beton med kridt .
2

Bor tre 1 1 /2- til 2 -tommer huller gennem kridtmærkerne , ved hjælp af en kerne boremaskine .

3

Skrue den ene ende af en slange på enden af ​​en slabjacking pumpe og vedhæfte en lås til forbindelsen for at forhindre slangen i at gå løs .
4

Skru en 1 1 /2- til 2 -tommer dyse i den anden ende af slangen , og skub det gennem det laveste hul , indtil den rammer fundamentet nedenunder.
5

Bland en batch af cement injektionsmørtel lavet til slabjacking i en trillebør med mængde vand anbefalet på vejledningen. Scoop injektionsmørtel ind i pumpen med en skovl
6

Drej pumpen til & quot; . På & quot; og pumpe fuger i det laveste hul indtil hulrummet under fortovet er fyldt . Tænd maskinen til & quot; Off & quot; og gentage denne proces for de to andre huller at udfylde hulrummet under pladen
7

Retur slangen det første hul og tænde maskinen til & quot; . . På & quot; Med hulrummet fyldt , vil pumpen tryk injektionsmørtel til langsomt at hæve pladen. Fortsæt med at pumpe ind i det første hul , indtil pladen stiger omkring en tomme.
8

Gentag trin 7 på hvert hul , hæve pladen 1 tomme før dreje til næste hul , indtil pladen vender tilbage til sin oprindelige højde .
9

Scoop enhver fuger inde i bore huller med en skruetrækker eller en anden lang, smal værktøj , og tørre det af med en fugtig klud.
10

Pack stiv mørtel mix i hvert hul med en spartel og skære overfladen off ren med enden af kniven , så det er mindre mærkbar. Blok væk fra terrassen og give fuger under pladen to dage til det at sætte før den tillader foden trafik .

Hus Have © have.989214.com