Gennemsnitlige omkostninger til rent træ Decks per kvadratfod

Rengøring og forsegling af en træ dæk hvert år eller hvert andet år holder dine dæk materiale fra den voksende skimmel og meldug . Forskellige typer af rengøringsassistenter gøre stort set det samme, fjerner snavs , mug , mug og pletter fra træ pyntede . Bagefter kan du forsegle træet til at afvise vand og holde det søger nye.
Deck Cleaners

Nogle producenter gør koncentrerede dæk rengøringsmidler , der er billigere i pris pr kvadratmeter end færdigblandede dæk rengøringsmidler , der koster mere foden. Mens koncentrerede dæk rengøringsassistenter kommer i flydende eller granuleret form er færdigblandet dæk renere lavet i flydende form.
Dækning

Afhængigt af hvilken type af renere, du kunne tilbringe et gennemsnit på $ 40 for en 300 -kvadratmeter dæk , hvis du bruger færdigblandet dæk renere, eller $ 0,13 per kvadratfod , som af 2011. Generelt , 1 gallon dæk renere er nok for et dæk 25 -by- 12 meter med op til tre trin . Deck renere koncentrat , som kan dække 1.000 kvadratmeter til om den samme pris som forblandet dæk renere, renser 300 kvadratmeter for kun $ 0,04 pr kvadratfod.
Application

deck renere producenter direkte dig at anvende dæk renere med en svamp , sprayflaske eller højtryksrenser . Når støvsugeren er på træ dæk , er det nødvendigt at sidde i fem til 10 minutter for at suge ind i træet og start rengøring , men tillader ikke renere at tørre.
Rengøring

Når dæk renere har tid til at trænge ind i træ pyntede , er du nødt til at rense træet. Hvis træet er dækket med skimmel eller mug , skal du bruge en blød børste til at skrubbe bestyrelser. Skyl renere og lad dæk tørre i mindst to dage før forsegling det .

Hus Have © have.989214.com