Sådan Vedlæg en gårdhave med et gitter

En latticework privatliv skærm kan du se ud , mens grilning , spisning eller lounging på terrassen , men din nabos syn på din terrasse er skjult . Du kan også nyde forfriskende briser og skarpt sollys , der strømmer gennem åbningerne i gitteret . Brug gitter lavet af cedertræ , vinyl eller andre træsorter , som du kan male til at matche dit hus. Du behøver ikke bygning erfaring eller ekspertise med værktøjer til at vedlægge en gårdhave med gitter , der vil give mange års glæde .
Ting du har brug
Træ stakes Salg String
Målebånd
posthole skovl
Ready - mix cement
Trykimprægneret 4- med 4 -tommer stillinger , 8 meter lang
gitter, glat savet, arkitektonisk kvalitet
vaterpas
Finishing negle, 2 -inch
Tap- hammer
Rundsav
Instruktioner
1

Mål en omkreds linje 1 fod væk fra og omkring en kvadratisk eller rektangulær gårdhave , og markere det med træ pæle og streng.
2

Mark en stedet for den første støtte stilling ved starten af ​​perimeter linje og 1 fod væk fra væggen af huset. Måle stedet for den næste bærestolpen ved at placere målebånd på den udvendige kant af det første indlæg og måling 4 meter til den indvendige kant af den næste post , efter omkredsen linje. Fortsæt mærkning bærestolpe steder indtil terrassen er lukket .
3

Brug en posthole skovl til at grave et hul i hver af de efterfølgende placeringer til en dybde på 2 meter og en diameter på 12 inches . Gør bunden så vandret som muligt .
4

Bland færdigblandet cement i henhold til anvisningerne på pakken .
5

Mark bærestolpen 2 meter op fra sin bund , og placer den i hullet, så jorden er på niveau med mærket på stolpen. Tilføj eller fjern snavs som nødvendigt for at sikre jorden er i niveau med mærket på posten ; hæld i cement. Placer en flad kant af hvert indlæg på linje med kanten af ​​terrassen.
6

Læg et vaterpas sideløbende bærestolpen at foretage visse det står lige op. Afstive posten , så det forbliver i lod som cementen hærder natten over . Fortsætte processen med at cementere de resterende stillinger .
7

Placer et ark gitter board 1 fod over bunden af ​​det første indlæg og linet op med kanten langs kanten . Brug vaterpas for at foretage visse gitteret er niveau .
8

Sæt gitter til stillinger med 2 -tommers efterbehandling negle hver 8 inches begynder på den nederste kant af gitteret .

9

Placer gitter omkring bærestolper indtil terrassen er vedlagt. Du kan være nødt til at skære det sidste ark af gitter med en rundsav til at passe til den resterende støtte stolpe .

Hus Have © have.989214.com