Hvordan man opbygger en Fritstående Wood Patio Cover

En overdækket terrasse giver dig med brug af din terrasse i hele løbet af dagen i lyst og direkte sollys. Byg en fritstående gitter gårdhave cover fra rødt cedertræ for et attraktivt arkitektonisk tilføjelse til din græsplæne eller haven. Du behøver ikke konstruktion erfaring at bygge et gitter gårdhave dækning. Designet er enkelt og kræver kun tålmodighed og sans for detaljer . Din fritstående træ gårdhave dækning kan holde i mange år .
Hvad du har brug
Wood aktiepost
Hammer
Målebånd
To mand gasdrevne posthole digger
4 -by -4 -tommer rødt cedertræ post ( 14 meter lang)
Ready - mix cement
vaterpas
Grass frø
2 -by- 8-inch redwood boards
20d dobbeltklik headed negle
Elektrisk boremaskine
½ -tommer boret
½ -by- 8 -tommer - lange rustfrit stål bolte, skiver og møtrikker
Crescent skruenøgle
håndsav
4 -by -8- fods gitter board
5d rustfrit stål negle
Instruktioner SEW-EURODRIVE Support Stillinger
1

Hammer en træpæl i jorden på hjørnet af en kvadratisk eller rektangulær gårdhave og 1 fod fra kanten . Kør en anden stav 8 meter væk fra det første mærke og 1 fod fra kanten af ​​terrassen. Fortsæt denne proces hver 8 meter rundt langs kanten af ​​terrassen.
2

Brug posthole digger at grave huller 5 meter dyb og 1 fod i diameter ved hvert mærke du har lavet på jorden. Grav hullerne til den samme dybde.
3

Placer et mærke på et 4 -by- 4 cedertræ stolpe 4½ meter op fra bunden . Placer stillingen i midten af ​​det første hul og fylde det med færdigblandet cement ifølge pakke retninger , op til mærket , du netop har lavet. Placer et vaterpas mod siden af stolpen for at kontrollere for plumbness . Afstive stillingen i denne position, og lad det natten til cement at sætte op. Fortsæt denne proces til fastsættelse af stillingerne i de andre huller.
4

Fyld området omkring post med nogle af opgravet jord og plante græs frø i det at dække cementen.


Fritstående Wood Cover
5

Placer en 2 -by- 8 bord mellem to af bærestolperne og flugter med toppen af ​​de to stillinger . Kør to dobbelt -ledes negle gennem hver ende af korset bestyrelse og ind i bærestolper til midlertidigt at holde korset bestyrelse på plads.
6

Bor et ½ -tommer hul i hver ende af tværbjælken 1 tommer ned fra den øverste kant . Bore gennem tværbjælken og bærestolpen . Bore andet hul 4 inches ned fra toppen , og en anden ved 7- inch mærke. Bore huller i en lige linje.
7

Place skiver på 8- tommer rustfrit stål bolte og skubbe dem gennem ydersiden af ​​tværbjælken og gennem bærestolpen . Slip en anden skive på den anden ende af bolten og spænd møtrikken fast , ved hjælp af skruenøgle . Gentag processen på den anden ende af brættet. Fjern de dobbelt-ledes negle fra hver ende af brættet.
8

Vedhæft resten af ​​tværbjælker til bærestolper indtil omkredsen af patio cover er helt indrammet.
9

Mål afstanden mellem de tværbjælker , fra front til bag , og tilføj en 8-tommer overlap på hver ende. Skær 2 -by- 8 loftsbjælkerne til den målte længde . Forbered nok spær at dække toppen af strukturen , når den placeres 4 meter fra hinanden.
10

Brug en håndsav til at skære et hak fra hver ende af loftet spær . Gør dette ved at måle 4 inches ned fra den øverste kant og 8 inches fra slutningen mod midten af brættet. Forbind de to målinger med lige linjer og så langs linjerne.
11 <​​p> Læg første loft spær 4 meter fra den første bjælke på den ene side og hver 4 meter derefter ved at hvile det takkede ender på toppen af de tværbjælker på forsiden og bagsiden af strukturen.
12

Kør tre 20d søm gennem tværbjælker i enderne af loftet spær . Hammer to søm i hver ende af den øverste kant af loftet spær i tværbjælken .
13

Placer 4 -by- 8 ark rød cedertræ gitter med huller 1 -tommer - diameter mellem gitter board Afstandslister oven på spærene . Nail gitter til toppen af ​​spærene ved at placere en størrelse 5d rustfrit stål søm hver fod rundt langs kanten af ​​arket af gitter board .

Hus Have © have.989214.com