Patio Ideer til små baggårde
Mange husejere bliver frustrerede, når de forsøger at landskabet en lille baggård , fordi der ikke synes at være plads nok til at gøre mange forbedringer . Men du kan bruge den begrænsede plads til at tilføje en udsmykning som en gårdhave , hvis du tænke kreativt . Hvis du planlægger at bygge en terrasse i din lille baggård , kan der være nogle udfordringer , men der er flere måder at maksimere den plads , så terrassen ikke føler trange , og du er stadig i stand til at nyde resten af ​​din værftet. Vælg et enkelt materiale

en større gård , boligejerne ofte vælger at kombinere flere forskellige brolægning materialer til at give deres gårdhave et unikt mønster . Men i et mindre rum ved hjælp af flere typer af sten, fliser eller andre materialer kan overmande din terrasse og give det en travl , kaotisk udseende. I stedet skal du vælge et materiale og bruge varierende størrelser af sten eller fliser for at skabe et karakteristisk mønster. Generelt lysere farvet sten og brolægning materialer fungerer bedst for en mindre gårdhave , fordi de hjælpe med at give en illusion af en større plads. Beton er ofte en ideel mulighed for terrasser , fordi det er meget holdbar, lav vedligeholdelse og budget-venlige . Det kan også være farvet mange dekorative farver , herunder lyse nuancer som beige og tan , og kan være stemplet med mønstre, der efterligner udseendet af mere kostbare brolægning materialer, såsom skifer , mursten , flise eller fliser .

Tilføj en Wall

Når man bygger en terrasse i en lille gård , det hjælper ofte til at markere området for at gøre det føles som et særskilt rum . En måde at markere området er at skabe en lav perimetermur omkring terrassen. Dette adskiller terrassen fra resten af din værftet og hjælper det have en mere defineret føler. Væggen kan bruges til at huse potteplanter at tilføje farve og grønt til terrassen eller til at tjene som ekstra siddepladser , når du har venner og familie over til en grill. Men vær forsigtig med ikke at bygge muren for høj. Endda gå så højt som hoftehøjde vil fuldstændig boksen i gårdhaven og gøre det føles mindre, end den faktisk er.
Vælg den rigtige møbler

Med en gårdhave i en mindre gård , vælge de rigtige møbler er afgørende. Stor, voluminøse møbler kan overmande den plads og gøre det føles endnu mindre. Sats på møbler , der indeholder rene, slanke linjer . Støbt aluminium og smedejern møbler ofte fungerer godt på små terrasser , fordi de normalt har en åben struktur, der kan hjælpe med at gøre terrassen føler større . Hertil kommer, at ikke overbelaste gårdhave med mange møbler . Et par stole eller en kærlighed sæde skal give masser af plads til en mindre terrasse. Give afkald på en traditionel gårdhave bord med en paraply og flere stole og vælge en bistro- tabel, der har en mere delikat fornemmelse.
Keep Tilbehør Simple

med møbler , tilføjer alt for mange tilbehør til en terrasse i en lille gård mindsker det åbne rum og gør området føler mindre. Hold dit tilbehør enkel; fokusere på ét eller to vigtigste dekorationer og overlade resten af terrassen nøgne . Et par potteplanter eller træer , der vokser lodret kan tilføje farve og interesse for hjørnerne af din terrasse uden at optage for meget plads. Du kan også installere et espalier mod dit hjem så dekorative vinstokke kan vokse lodret og give yderligere farve. En lille springvand eller vand funktion kan tilføjes til din terrasse for øget drama og beroligende lyde så godt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com