Sådan Care for Mahogni Decks
Mahogni træ er et dyrt pyntede materiale, der kræver en vis omhu for at bevare sin farve og finish. Dette træ har en naturlig skønhed og farve, men konstant eksponering for de elementer resulterer i fading samt skader på træet. Hvor ofte du behandler din mahogni dæk afhænger i høj grad af dit klima og placeringen af dækket . Hvis den modtager konstant sol eller er udsat for en masse regn eller fugt , skal det være forseglet på årsbasis . Ellers forventer at have til at behandle det mindst hver anden years.Things du har brug
Power vaskemaskine
Clear frakke dæk fugemasse
pensler eller ruller myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Power vaske dæk. Dækket skal være helt fri for affald og snavs før behandling af det. Brug den laveste indstilling for strømmen vasker for at undgå ardannelse dækket. Arbejde fra fjerneste hjørne i , sprøjtning én sektion ad gangen , indtil hele dæk er blevet rengjort .
2

Lad dæk tid til at tørre . Træet skal være helt tørt, før du fortsætter. Lad det i mindst seks timer at tørre helt - mere i fugtigt klima. Gør en plet test, hvis du ikke er sikker . Tryk på træet , og hvis det føles vådt eller fugtigt , vent et par timer og teste igen.
3

Påfør det første lag af dæk fugemasse til træet . Brug en enkel pensel eller en rulle beregnet til brug dæk. Arbejde med træets årer , ikke imod det. Igen starte i det fjerneste hjørne og arbejde ud. Lad dig en exit fra dækket , da du ikke vil være i stand til at gå på det , når fugemasse er blevet anvendt.
4

Lad fugemasse til at tørre helt. Giv det første lag mindst seks til otte timer at tørre . Hvis dette er første gang, at træet er blevet behandlet, eller hvis det har alvorligt alderen, anvende to lag . Hvis ikke, bør et lag være tilstrækkelig.
5.

Påfør andet lag . Dette lag vil gå hurtigere end den første. Følg det samme mønster , som du gjorde tidligere med det første lag , og endnu en gang , giver det seks til otte timer at tørre , før de giver nogen til at gå på det .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com