Sådan Set en Post fod i beton
skal hvert dæk hvile på et solidt grundlag . Store træstolper vil støtte dine dæk og give den sikkerhed, du har brug for at holde dig , din familie og venner sikkert, mens du nyder den forhøjede platform. Vægten af ​​en træterrasse vil drive de stillinger i jorden på forskellige satser gør den ubrugelig og farlig. En solid, konkret footer skal hældes under hvert indlæg for at holde den i ro . Du kan placere dine indlæg inde i betonen, men dette vil reducere levetiden på dine dæk til omkring 20 år . Installeret korrekt stillinger vil garantere en længere lifespan.Things du har brug
post hole gravemaskiner
Skrot indlæg ( 4 inches med 4 inches med 8 fod )
Beton
Vand
Trillebør hoteltilbud hoe
Shovel
Armeringsjern (1/2 tommer med 9 inches )
Beton flyde
Beton kantskærer
L-formet anker bolt med skive og møtrik
Socket sæt
Behandlet træ indlæg ( 6 inches med 6 inches med 8 fod )
8d galvaniserede indramning negle
Hammer
Arbejdshandsker
Beskyttelsesbriller myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Grav et hul med dine indlæg hul gravemaskiner. Lav hul 48 inches dyb og 12 inches lang . Smække enden af ​​en skrot af en 4-tommer med 4-tommer indlæg i jorden i bunden af hullet for at komprimere det.
2

Bland beton og vand i din trillebør . Brug de beløb, der anbefales af producenten. Rør i blandingen til en jævn konsistens med en hakke .
3

Hæld 6 inches af beton i bunden af hullet. Læg to stykker armeringsjern oven på betonen i en X mønster .
4

Tilføj 36 inches af beton på toppen af ​​armeringsjern . Tilføj en armeringsjern X oven på den våde beton .
5.

Fyld hullet til toppen med beton. Glat oversiden af ​​beton med en svømmer . Skub ned klinge på din kantskærer ind i betonen på kanten af hullet. Skub edger rundt langs kanten til at danne siderne.
6

Fjern møtrik og skive fra din L anker . Skub gevind side af L i den våde beton og efterlader kun den gevindskårne ende udsættes for.
7

Lay et indlæg bunden på den våde beton , således at den gevindskårne ende af ankeret viser gennem fastholdelsesindretningen hul i midten af basen. Lad footer alene , så det kan tørre i 24 timer .
8

Installer skive og møtrik på forankringsbolten at låse stillingen basen på plads. Spænd møtrikken med en sokkel fra dit sæt for at fuldføre installationen .
9.

Stå stillingen på plads på toppen af basen. Kør en 8d søm gennem hver af støttemure huller i siden af ​​basen for at låse træ indlæg på plads.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com