Sådan Opfyldning Dirt til en gårdhave
Boligejere bygge terrasser fra en række forskellige materialer , herunder sten eller betonfliser og hældte beton , samt andre typer af byggematerialer . Opfyldning snavs er processen returnere overskydende snavs til udgravningen eller udskiftning af snavs rundt i kanten af ​​terrassen. En del af at installere en gårdhave graver ud af jorden for at give en stabil seng til strukturen. Grave en seng større i areal end hvad terrassen kræver giver plads til at arbejde. Opfyldning kanten af ​​terrassen er nødvendig for at undgå at have en grøft omkring structure.Things du har brug
Skovl
Håndholdt tamper eller vibrerende pladevibrator
Board myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner < br > opfyldning Senge
1

Saml snavs med en skovl og læg den tilbage i bunden af hullet , hvis du har fjernet for meget snavs. Fordel snavs jævnt for at undgå bakker og dale i bunden af hullet.
2

Tamp tilbagefyldt snavs at pakke den stramt ind i bunden af hullet ved hjælp af en hånd tamper eller vibrerende pladevibrator .
3

Sweep en lang, lige bord over bunden af ​​hullet for at tjekke for høje pletter. Knock ned nogen høj pletter , udfylde dale og tamp jorden igen for at basen selv .
Fyld Omkring en ny terrasse
4

Fordel snavs omkring kanterne af terrassen med en skovl , efter at betonen er hærdet i 28 dage. Hvis terrassen er sammensat af sten eller betonfliser , tillader en iblødsætning regn eller befugtning med en slange og tørring inden tilsætning snavs rundt langs kanten af ​​terrassen.
5.

Udfyld snavs omkring terrassen er kanter , hvilket gør det 1 tomme større end overfladen af ​​terrassen .
6

Læg et bord over snavs og tamp brættet med en hånd tamper at pakke snavs på plads. Undgå direkte stampning snavs , da sabotage kan ramme kanten af ​​terrassen og crack eller chip det. Brug ikke en vibrationsstamper at pakke snavs omkring et færdigt gårdhave , fordi vibrationer og store virkning kan beskadige gårdhave .
7.

Tilføj mere snavs og skubbes helt ned hvis det er nødvendigt for at gøre det omgivende snavs samme højde som terrassen.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com