Hvor meget koster det at opbygge en konkret gårdhave
? En terrasse giver en overgang plads fra dit hjem til udendørs. Uanset om du ønsker en gårdhave , som skal nyde udendørslivet med venner eller se solnedgangen med din partner efter en lang dag , en konkret gårdhave er en værdifuld tilføjelse til din ejendom. Størrelse

Størrelsen af ​​din beton terrasse er en væsentlig omkostningsfaktor. Pr. tidspunktet for offentliggørelsen , er en 200 kvadratmeter betonplade prissat mellem $ 1.000 til $ 2.000 i henhold til Cost Helper . At hyre en entreprenør til at bygge en mindre konkret gårdhave , forvente at betale mindst $ 10 per kvadratfod grund minimum rejser, materialer og arbejdskraft gebyrer.

Typer

A plain hældes og brolagt beton gårdhave koster mindre at bygge end en brugerdefineret én med farve eller konsistens tilføjet. Forvent at betale mellem $ 6 til $ 12 pr kvadratfod for almindelig beton . Omvendt custom konkrete terrasser typisk koste mellem $ 10 til $ 15 per kvadratfod , ifølge Beton Network. Den højere pris af brugerdefinerede terrasser skyldes arbejdskraft og materialer der kræves for at tilføje farve , mønstre , tekstur og grænser.

Overvejelser

Ved at gøre nogle eller alle af byggeprojektet selv , kan du spare tusindvis af dollars. Men hvis DIY ikke er din stil , før leje en entreprenør til at bygge din terrasse, få flere citater. Sørg for, at entreprenøren er forsikret og har erfaring med at bygge terrasser og hælde beton.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com