Hvordan laver trykimprægneret Stillinger Look Like Cedar
Cedar er et populært materiale til at bygge udendørs dæk . Træet har en varm, organisk udseende, som mange boligejere nyder ; og cedertræ er både Rot- og vandafvisende . Men en af ulemperne ved cedar decking er, at træet er blødere end tryk -behandlede tømmer. Det holder ikke op så godt under jorden som trykimprægneret fyrretræ. Af denne grund, nogle husejere vælger at bygge deres dæk ud af cedertræ og bruge trykimprægneret træ til dækkets fodfæste og stillinger. En cedertræ pletten kan derefter anvendes til at give dækket en sammenhængende look.Things du har brug
fugtighedsmåler
Deck renere ( valgfrit) hoteltilbud fine sandkorn sandpapir
Beskyttelseshandsker
Cedar plet
Pensler myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Test trykimprægneret træ med en fugtighedsmåler . Læsningen skal være 20 % eller mindre for at opnå optimale resultater. Hvis vandindholdet er højere , skal du vente et par uger og teste det igen, indtil vandindholdet falder . Pletten vil ikke klæbe godt, hvis træet indeholder for meget fugt.
2

Vask de stillinger med dæk renere eller bruge en haveslange til at spule væk lys skidt og snavs. Vent til de stillinger, for at tørre.
3

Slib stillingerne træ . Slibning åbner træets porer og hjælper den til at suge pletten jævnt. Børst eller støvsuge partiklerne væk fra overfladen af træet.
4

Tag handsker og anvende cedertræ pletten i henhold til producentens anvisninger. Brug en pensel til at anvende pletten for at komme ind i alle sprækker og undersiden af ​​stolperne. Sprays giver hurtigere dækning, men er Messier .
5.

Ompakning af dæk og indlæg årligt for at beskytte træet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com