Hvor meget Grus er nødvendig for en Brick Paver Patio
? Mursten brolægger terrasser udvide udendørs levende rum og tilføje farve og stoflige kontrast til et værft . Udlægning mursten fliser over en grus og sand fundament er et simpelt projekt for nybegyndere og erfarne gør-det -selv ens. Installation af en ordentlig grus fundament buffere overfladen mod frost hive skader , letter dræning og støtter de mursten , så de ikke synker . Når du kender dimensioner af din terrasse, beregning af grus brug for, er grundlæggende matematik . Mål Webstedet

For at finde den mængde grus , du har brug for en gårdhave fundament, beregne den nøjagtige dimensioner af webstedet. Plant stakes på hvert hjørne af stedet og måle længde og bredde ved hjælp af et målebånd . Multiplicer længde og bredde af en rektangulær websted for at finde pladsen optagelser . Den firkantede optagelser er nødvendigt at beregne grus , sand og antallet af nødvendige for gårdhave mursten.
Beregning kubikfod

fortove og terrasser kræver mindre grus end indkørsler fordi de er udsat for lettere vægt belastninger. Fundamentet for en mursten gårdhave skal være mindst 4 inches tyk. Beregn mængden af ​​grus nødvendig i kubikfod ved at gange de firkantede optagelser med en tredjedel siden 4 inches er en tredjedel af en fod . Hvis din jord har dårlig dræning , og du ønsker en tykkere fundament , justere formlen i overensstemmelse hermed. For eksempel formere firkantede optagelser med halvdelen til at installere en 6-tommer tyk fundament .
Beregning kubikmeter

Uanset om du bestiller grus fra et hjem forbedring butik eller landskabspleje selskab , de fleste steder sælger det i kubikmeter . Når du ved, hvor mange kubikfod grus er nødvendige for fundament, dividere dette tal med 27 og runde op til nærmeste halve .
Bestille ekstra myHotelVideo.com: p Det er en fordel at bestille 5 til 10 procent mere grus end nødvendigt. Det ekstra beløb tegner sig for spild og giver dig fleksibilitet til lidt justere størrelsen eller formen af webstedet. Når terrassen er færdig , skal du bruge grus til en lille sti eller sprede det omkring grillen eller brand pit for en brand -resistent grænse.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com