Simple Deck Stairs installation
Når man bygger et dæk , der er endda lidt forhøjet, trapper er et must. Hvis du ikke er en erfaren gør- det-selv , kan du finde udsigten til at installere dæk trapper lidt skræmmende . Men at opbygge en grundlæggende sæt af trin er ikke nødvendigvis kompliceret. Der er endda flere trin, du kan tage på vejen til at gøre projektet lettere , så du kan nyde din nye dæk så hurtigt som muligt . Tag omhyggelige målinger

Før du installerer dine dæk trapper, tage omhyggelige målinger , så du kender antallet af trapper nødvendigt trin stiger, dybden af ​​slidbaner og trappe s span. For at bestemme antallet af trin , måle lodret fald fra kanten af ​​dine dæk til jorden og dividere antallet af syv , afrunding til nærmeste hele tal . Identificer trin stige ved at dividere den lodrette fald med antallet af trin. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at måle for dybden af ​​slidbaner fordi standard 2 -by- 6s anvendes , som måler 11-1/4 inches lang . For span, formere dybden af ​​slidbaner med antallet af slidbaner , der er én mindre end antallet af skridt .
Installer Indlæg

Med standard dæk trapper, stringers danner siderne af trappen og støtte slidbaner . Stolperne forankre stringerne og er placeret cirka 18 inches tilbage fra slutningen af ​​trappen. Brug en blyant til at angive , hvor du vil vedhæfte stringer til dækket for at bestemme trappen er slutpunktet. Når du ved, hvor trappen slutter , regne ud, hvor stillingerne skal gå ved at måle tilbage 18 inches . Grave huller og hælde beton inde til at skabe fundament for de stillinger . Sæt Metal pæleforankring ind i fundamenter og vedhæfte 4 -by- 4 stillinger.
Installer Stringers

Mens du kan klippe dine egne stringere , indkøb pre -cut, hak stringere fra et hjem forbedring butik er lettere og giver mulighed for hurtigere installation . Men du skal huske at behandle de afskårne kanter disse stringere med en sealer - konserveringsmiddel at afværge rådne. Brug franske skruer til at fastgøre slidbane klamper langs stringere hvor slidbaner vil gå . Det hjælper som regel at bore pilot huller så skruerne ikke kløves . I den øverste ende af stringere , brug bjælkebøjle søm til at fastgøre vinkelbeslag . Placer stringere mod kanten af dækket , så de flugter med dæk gulvet. Brug mere bjælkebøjle negle til at forbinde stringere til dækket gennem vinkelbeslagene . Med franske skruer og skiver , kan du bruge en skraldenøgle til at fastgøre stringere til stillingerne .
Installer slidbaner

Bestem bredden af ​​dine slidbaner og bruge en rundsav at skære et par 2 -by -6s for hver slidbanen. Placer den forreste slidbane på klampen , så den flugter med kanten af ​​stringere og fastgør den med franske skruer . Anbring den bageste slidbane bag fronten, så der er en lille afstand mellem de to. Bruge ekstra franske skruer til at forbinde trådene til den bageste del af klamperne .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com