Udendørs balkon Typer
Altaner tilføje personlighed og stil til boligblokke , store vinduer og private hjem. Der er mange typer af altaner og designs , som hver især passer til forskellige bygninger , store vinduer og bolig indretning. Udforsk din altan panel muligheder, før du beslutter dig for en stil . Muligheder spænder fra en smag af Europa med en fransk altan til et moderne look med en plexiglas panel balkon . Fransk altan

En fransk altan er en lille altan , der tillægger store vinduer i boligblokke eller huse med en anden sal. Disse altaner giver boligejere med mulighed for fremvisning blomster og planter , men ikke tilbyde muligheden for at sidde udenfor, som balkonen er blot en forlængelse af vinduet panelet. Franske altaner , er dog fælles for dem, der nyder at sidde inde i hjemmet , samtidig med at solen strøm i. franske altaner er også almindelig i Europas små og smalle gader , hvor større maltesiske balkoner er ikke en mulighed.
KAYAK maltesiske altan

maltesiske altan er den traditionelle balkon, der stikker ud fra væggen for at skabe et ekstra område uden for hjemmet eller lejlighed. Selvom den traditionelle maltesiske altan er skabt ved hjælp af træ, er det bygget i andre former så godt, ved hjælp af en række materialer , der omfatter metal og jern. Denne type altan er traditionelt dækket , så det kan nydes i dårligt vejr eller regn, men det moderne design lader det stå åbent . Den maltesiske altan er almindelig på boligblokke og store huse, der har en balkon stikker ud fra soveværelset.
Dekorative åben balkon

Et dekorativt åben balkon tilbyder samme uden plads som den maltesiske altan , med en enkelt undtagelse - panelet er lavet med metal eller stål, der er smeltet og formet til et dekorativt design. Denne type altan er ikke omfattet. Fælles design omfatter abstrakte linjer , blomster, vinranker eller en traditionel spiraler og cirkulære mønstre. En fordel ved at have denne type balkon panel er, at det tilføjer personlighed og stil til din altan, men det er også skjuler de fleste af de varer, du har gemt på din altan .
Plexiglas Balkon

En plexiglas altan ligner en dekorativ altan , bortset fra at det har en plexi - glas panel , hvilket betyder, at det udsætter hele altan til offentligheden. Denne type altan er ikke dækket, og er ideel for dem, der har en enkel balkon setup , som kan omfatte et par stole og et bord . En plexiglas balkon er ikke så flatterende for dem, der har tendens til at bruge altaner til opbevaring. De typer af paneler bruges på plexiglas altaner også komme i en tonet eller overskyet udseende , hvilket betyder, at glasset er gennemsigtigt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com