Sådan Anchor et indlæg til en Brick
Montering dit nye pyntede hjørne post til en mursten hjem kræver særlige ankre , der er lavet til beton og mursten applikationer. En metal hit anker har et ærme, der indsættes i mursten og en nitte , der går ind i ærmet og udvider det, ligesom en molly bolt , for at holde ankeret på plads. Denne type anker vil også lægge træ hegnspæle til din mursten home.Things du har brug
Målebånd
Beskyttelsesbriller
Hammerbor
Carbide bit
Afdækningstape
Stålbørste
Shop vakuum
1/4-inch beton metal hit anker
Hammer
Vis Flere Instruktioner
1

måle tykkelsen af ​​dit træ indlæg og tilsæt 1 tommer til at bestemme den konkrete metal hit anker længde, du har brug for fastgørelse.
2.

Ifør sikkerhedsbriller. Indsæt en 1/4-inch-diameter hårdmetal bit i patronen af en borehammer . Drej boret til hammer indstilling.
3

Bestem din boredybde ved at tilføje den minimale indlejring på anker instruktioner plus 1/4 tomme .
4

wrap et stykke malertape på din boredybde fra spidsen af ​​boret i en cirkel rundt om borehovedet .
5

bor et hul i mursten op til malertape mærket. hoteltilbud
6

Rengør hullet i mursten ud med en stålbørste . Sæt stålbørste og drej den til venstre og højre, mens indsætte og fjerne det , indtil der ikke mere snavs falder ud af hullet.
7.

Placer en butik vakuumslange fladt mod mursten og tænde den for at rense nogen indlejret snavs ud af hullet.
8

Indstil posten ved siden af ​​mursten og markere træet på samme område med hullet i mursten . Bor et 1/4-inch-diameter hul på mærket stolpen. Indstil posten mod mursten , tilpasse hullerne.
9.

Indsæt en konkret metal hit anker med posten og ind i hullet i mursten . Hold stillingen på plads med den ene hånd og drive søm ankerhovedet med en hammer , indtil hovedet af ankeret flugter med pole ydre.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com