Kan du Topcoat en Deck
? Overmaling et dæk er processen med at ansøge en fugemasse , undertiden kaldet imprægnering eller klarlak . Det er en god ide at anvende en fugemasse til at bevare og beskytte dine dæk fra rådnende og for at holde det visuelt smukke. Top- coating kan anvendes over naturtræ eller bejdset træ. Nogle topcoat produkter indeholder en kombination af forbindelser og tilsætningsstoffer , hvilket gør dem effektive til flere formål. Rengøring og Brightening

Før du anvender en topcoat til dine dæk er det vigtigt at rengøre dæk med et kommercielt dæk rengøring produkt. Den renere kan rulles eller tørres på og derefter sprøjtet med en stærk tilknytning haveslange. En magt vasker kan beskadige dit træ , og kan ikke anbefales. Selv nye træ dæk skal rengøres før overmaling . Ved hjælp af en træ blegemiddel efter rengøring vil genoprette den naturlige farve af træet.
Preservers

træbeskyttelse er gennemtrængende produkter, der beskytter træ fra insekter, skimmel og svamp. De er enten olie -baserede eller vandbaseret og kan anvendes til gamle træ for at forhindre yderligere forringelse eller at nyt træ for at forhindre forfald. Træbeskyttelse kan tones eller klar og anvendes inden topcoat. Oliebaserede preservers vil kræve et opløsningsmiddel såsom terpentin eller fortynder til rengøring af pensler .
Sealant
En fugemasse kan hjælpe med at skære ned på splinter.

fugemasse er en ikke- penetrerende topcoat , der anvendes for at forhindre fugt skader på dine dæk og fås med tilsætningsstoffer til UV-beskyttelse og meldug modstand. Hvis du ikke ønsker dit træ til at vende grå , bliver du nødt til at bruge UV-beskyttelse. Fugemasser kan være vandbaseret eller oliebaseret og kommer i en række forskellige finish fra flad mat til højglans . Husk på, at den højglans topcoat kan være meget glat, når dine dæk er våd. Overvej at tilføje en skridsikker produkt til din fugemasse , hvis du bruger en højglans fugemasse. Sand vil fungere som en anti -slip agent , men det vil være skarp og ubehagelig . Kommercielle skridsikre produkter har rundere partikler, der vil være mere komfortabel på bare fødder .
Flygtige organiske forbindelser

VOC forbindelser, der er skadelige for miljøet og for mennesker og findes ofte i oliebaserede dæk vedligeholdelsesprodukter . VOC restriktioner varierer fra stat til stat, og VOC har endda været forbudt i nogle stater. På grund af miljøhensyn , der nu oliebaserede pletter , der ikke indeholder flygtige organiske forbindelser . Vær sikker på at læse dæk vedligeholdelse produktmærker grundigt og bede om sikkerhedsdatablad at blive fortrolig med den korrekte håndtering og sikkerhed for noget dæk vedligeholdelse produkt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com