Hvordan man opbygger en Brick Patio uden at grave
Hjem haver og yards omfatter en bred vifte af planter, træer , buske og bunddække , men de indeholder strukturer samt . Vægge, lysthuse , gangbroer, terrasser og plantageejer bokse opdele haven for bedre organisation og give folk områder at sidde , grill og beundrer deres haver. Hvis du ønsker at opbygge din egen terrasse uden tunge konstruktion eller løfte krav , så prøv at bruge små, let håndteres mursten fliser . Klodserne giver en flad, hård overflade for stole , grill og andre havemøbler. Byg din mursten brolægger gårdhave uden udgravning først for en lidt rejst base.Things du har brug
Rake
begrænsninger ( betonelementer kantsten )
Hand manipulere
Base sand Salg Level
Rubber mallet
Stakes
Slange
Målebånd
Spraymaling hoteltilbud asfaltudlæggere
2-tommer med 4 - tommer bord
Murværk sand
Broom
Compactor hoteltilbud
Vis Flere Instruktioner
1

Vælg en stor, plan -området til din terrasse . Et niveau begyndelse betyder hurtigere, nemmere byggeri. Rake området for at udjævne jorden og fjerne sten, ukrudt og strøelse .
2

Udlæg din bestemt gårdhave . Opret en firkantet gårdhave med indsatser i hjørnerne eller en buet gårdhave med en slange lagt langs jorden. Walk the design , og bruge spray maling til at markere grænserne for lettere konstruktion . Beregn antallet af fliser , du skal bruge , er baseret på terrassen og brolægger størrelse .
3

Put en fastholdende mur langs spraymalede grænser for at indeholde udlæggere og holde dem fra at glide . Brug færdigstøbte beton kantsten til nem , no - rod installation .
4

Brug en hånd tamper at komprimere jorden i området patio og endda det ud . Tamp jorden tungt to til tre gange i hver plet , derefter flytte.
5

Lay 1 tomme af strøelse sand over jorden for at understøtte dine fliser. Rake sandet for at udjævne det , og derefter tegne en bestyrelse på tværs af det at flade overfladen. Brug en plan for at måle overfladen og juster sandet som du går.
6

Begynd at lægge fliser i det ene hjørne og bevæge sig udad i dit valgte mønster. Lay flere mursten fliser ende til ende og side til side med 1/8 tomme plads mellem hver brolægger . Brug plan for at kontrollere pavers efter hver række. Hvis fliser er ikke i niveau , skal du bruge en gummihammer til pund dem i sandet og justere dem . Brug et målebånd efter hver række for at sikre rethed .
7.

Fej terrassen når du er færdig, og sprede 2 inches af murværk sand over fliser. Walk terrassen i lige rækker med komprimator at tamp ned udlæggere og skub murværk sand ind i revner . Gentag dette trin to til tre gange .
8

Fej ud på terrassen . Gentag murværk sand skridt den næste dag, og den næste, hvis du bemærker sand komprimering i revner .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com