DIY Renovering af en Front Porch
Verandaen hilser de besøgende , så snart de ankommer på din ejendom. På grund af sin fremtrædende plads , verandaen sætter scenen for resten af hjemmet , hjælper første gang besøgende danne sig et indtryk om dit hjem . Hvis din veranda fortæller de besøgende , at hjemmet er forældet eller behov for reparation , overveje en renovering af området for at bringe det tilbage up-to- date for at skabe en tiltalende udendørs beboelsesrum. Renoveringen giver dig en chance for at løse de ting, der ikke er funktionelle eller attraktive på din front veranda. Instruktioner
1

Gå på og omkring veranda at inspicere for ødelagte eller bøjede bestyrelser og andre skønhedsfejl , der skal repareres. Træd tilbage for at se huset fra den anden side af gaden for at få en bedre idé om, hvad andre ser , og hvordan ændringer kunne forbedre verandaen udseende. Tænk på de ting, du kan lide ved våbenhuset , og hvad du gerne vil ændre.
2

Fjern sektioner af gamle pyntede på verandaen , der skal udskiftes , hvis du ikke har planer om at erstatte alle bestyrelserne . Udskift boards du fjerner med nye stykker træ , der er den samme bredde og stil som de tidligere bestyrelser.
3

Udskift rækværket med en ny opdateret version , såsom et gelænder med smedejern - jern spindler. Dette er især vigtigt, hvis dit nuværende gelænder er ustabil eller på anden måde usikre som en barriere for at forhindre folk i at falde ned fra verandaen.
4

maling eller bejdse alle daeksbelaegning at give dem et nyt udseende. Giv overfladerne mindst to lag , når du anvender primer for at sikre udseendet holder op .
5

Isæt nye lysarmaturer i området veranda . Hvis du ikke i øjeblikket har tilstrækkelig belysning , leje en elektriker til at installere mere lys enten på siden af ​​huset eller i loftet af halvtaget .
6

Arranger nye møbler på verandaen , afhængigt om, hvordan du jævnligt bruger rummet. Som eksempler kan nævnes en udendørs spisebord, en veranda swing eller gårdhave stole og bænke.
7.

Accent den nyrenoverede verandaen med dekorative detaljer som lysestager .
8

Landskab området omkring verandaen til at fremhæve den nye veranda udseende. Vælg lave planter , der ikke vokser over verandaen så visningen er uhindret . Tilføj farve gennem blomster i landskabspleje.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com