Vedligeholdelse af træ dæk i koldt vejr
Vedligeholdelse af en træ dæk er en året rundt akkord , der ikke slutter , når det kolde vejr ankommer. Selvom du ikke kan bruge dine dæk i vintermånederne , kan fugten stadig skabe ravage og forårsage meldug , vridning og splittelser i bestyrelserne . Forebyggelse denne skade begynder ved korrekt rengøring og beskytte træet i efteråret og fortsætter som sne og is ophobes på dine dæk overflade. Rengør Away Debris

som falder tilgange og køligere vejr tvinger dig indendørs, bliver det nemt at glemme alt om dine dæk. Leaves, fyrrenåle og andet snavs kan bygge op på dit træ dæk og disse havnen fugt, der forbliver på træet i stedet for at dræne mellem brædderne . For at undgå skader , feje snavs fra dine dæk før temperaturen bliver koldt. Skær tilbage træer og buske , der falder store mængder af løv på dine dæk og bruge en pensel til at fjerne snavs fanget mellem brædderne . Dette tillader luft at cirkulere korrekt, hvilket hjælper med at forhindre væksten af ​​meldug på grund af langvarig fugt. Fortsæt med at feje blade eller andet materiale hele vinteren for at undgå unødvendige kilder til fugt.
Pre -Winter Sealing

Din trædæk brug for beskyttelse mod fugt hele året . Is og sne, en konstant del af vinteren i mange regioner kan hobe sig op på dine dæk og ubeskyttet træ bliver sårbar over for meldug vækst, når denne thaws . Fugt kan føre til revner og vridning af bestyrelser i foråret. Forsegl dine dæk med en vandafvisende overflade i det tidlige efterår for at beskytte det hele vinteren .
Snerydning

Rydder sne forhindrer vridning og vandskader . Brug en plastik og ikke en metal - kant skovl til at undgå at beskadige bestyrelser. Skovl på langs bestyrelser og fjerne sneen fra bunken helt. Må ikke hober det til den ene side . Skovler tværs bestyrelserne kan resultere i snit fra skovl fange rillerne mellem brædderne . Når det er muligt at fjerne sneen , da det falder i stedet for at lade det sidde på træet for at undgå isdannelse så godt. Undgå at bruge salt eller kemiske isen smelter . Disse kan misfarve eller beskadige træplader og kan fjerne de vandafvisende belægninger.
Meldug Kontrol

Meldug vækst er mulig under koldere måneder , især i vådt vejr. Mug og skimmel pletter bør fjernes så hurtigt som muligt og ikke overlades til at trænge ind i træet i løbet af vinteren. Bland en opløsning af tre dele vand til en del oxygen blegemiddel og tilsæt 1 /4 kop ammoniak -fri flydende opvaskemiddel i en sprayflaske . Spray på overfladen af ​​træet , hvor meldug er til stede. Lad opløsningen sidde i ca 15 minutter til at dræbe og løfte pletten og skyl derefter træet rent. Hvis pletten ikke fuldt forsvinder , genanvende løsningen og bruge en blød børste til at skrubbe træet rent.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com