Hvad er højden af ​​Deck Steps
? De simpleste dæk er udvidelser af verandaen , så du kan bevæge sig frit ind og ud af bagdøren. Fordi indrejse døre er sædvanligvis forhøjet fra jordoverfladen, medmindre du har et hjem bygget på en plade , bliver du nødt til at planlægge for trapper for at komme op og ned fra dine dæk. Stair Anatomi

Trapper har tre hoveddele: stringerne , slidbaner og risers . Stringerne er zig -zag cut boards der understøtter risers og slidbaner . Dine dæk trapper kan have to eller flere sæt stringere afhængig af hvor bred trappe er . Trinene er de flade plader , som du træder på , når op ad trapperne og risers er de lodrette rygge hvert trin. Højden af ​​hvert trin er bestemt af højden af ​​risers .
Minimumshøjde

Mange mennesker tror, ​​at jo kortere trin højde lettere trappen er til klatre. Mens dette er sandt inden for et bestemt interval, er meget korte skridt faktisk sværere at klatre. På grund af , hvordan folk tager skridt og hvordan de forcere trapper , er lige så svært at klatre som en trappe , der er lidt for høj for kort skridt. Mange bygning ordinancer ikke spørgsmålet om minimumshøjde af trappen men nogle vedtægter forbyder trapper stiger kortere end 4 inches
maksimal højde

Den maksimale højde på et trappetrin er baseret på hvor stejlt mennesker kan træde og nemt udnytte sig til det næste trin. Ud over omkring 10 inches , bliver det svært for folk i gennemsnitlige højde til at trække sig selv op til den højere trappe eller kontrollere deres nedadgående bevægelse . Tidligere 10-tommer trinhøjder var den maksimalt tilladte af mange bygning ordinancer. Denne højde har ændret sig over tid, og den maksimale anbefalede trappe højde fra 2011 er kun 8 inches i de fleste områder, men så lidt som 7 inches i andre. Altid tjekke din lokale forordninger før opbygge din dæk.
Ensartethed

En hyppigt overset faktor ved gør-det- selv dæk bygherrer er, at hvert trin bør være den samme højde. Når op ad trapper , folk instinktivt antage , at hvert skridt vil være den samme højde , så de kan klatre hurtigere og mere sikkert . Nogle bestemmelser begrænser variation i trinhøjde til 3/4 af en tomme , mens andre lokale regler kun kan tillade variation af det nederste trin . Mens variation i trinhøjde kan få dig til at snuble går op ad trappen , variation går ned, især en uventet stejlere trappe , kan forårsage en tumle hele vejen ned ad trappen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com