Sådan Smelt Is på Wood Trapper
deicer kemikalier gør hurtig arbejde af smeltende is på træ trapper , men stensalt produkter er aldrig anbefales til træ. Saltet udtørrer træ, får det til at blive skør så det revner og spalter . Ikke alene stensalt gør træet ustabilt , men det kan også beskadige det . Sikrere, mindre ætsende og mindre slibende afisning muligheder omfatter magnesiumchlorid eller afisning produkter , der angiver de er kæledyr sikker. Ikke alene er de produkter blidere på træ trapper , men de er også mere miljøvenlige , da de forårsager mindre skade på planter og trees.Things du har brug
Broom
Clean kan eller øse
Deicer , såsom magnesiumchlorid
Plastic skovl myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fej sneen væk fra toppen af ​​isen.
2

Drys afiser let over isen . En tom og ren dåse eller en scoop arbejde godt at holde deicer og drys det over trappen. Begynd med en lille mængde og tilføje mere deicer som nødvendigt. Isen bør straks begynde at smelte.
3

Skovl smeltning , sjappet is off af trapperne med en plastik skovl . Fjern isen umiddelbart efter det smelter , så det ikke genfryses på trappen .
4

Påfør mere deicer let til de områder, hvor isen ikke smelter helt. Fortsætte med at anvende deicer at smelte det iskolde pletter indtil al isen er fjernet fra trappen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com