Hvad er Bedding Sand til terrasser
? Tilføjelse strøelse sand til en gårdhave base er en af ​​de enkleste skridt i opbygningen af ​​en gårdhave. Kursus og grynet , er sengetøj sand spredt over grus base for at give en jævn overflade til brolægning materialer. Bedding sand hjælper dig niveau fliser , der varierer i tykkelse , og den skarpe kanter greb i bunden af ​​fortovet for at holde enkelte stykker på plads. Mørtel Alternative
p Hvis du ikke ønsker at indstille en gårdhave i mørtel , strøelse sand er et overkommeligt alternativ , der er nemt at arbejde med. I modsætning til våd mørtel , der begynder at hærde hurtigt , kan du tage din tid , når du opretter sandet seng og lægge fortov på toppen. Sand er renere at arbejde med end mørtel , og resulterer i en mere fleksibel overflade, der kan flytte uden revnedannelse som jorden udvider og krymper . Sand - sæt pavers eller sten er også let at fjerne for udskiftning eller reparation.
Applikation

Under en gårdhave installation , bør strøelse sandet lægges i tørt vejr på samme dag, som fortovet vil blive installeret , eller det kunne blæse eller vaske væk i løbet af natten . Når grus basen er komprimeret , er sengetøj sand hældes over det. Sengen af sand bør være 1 til 2 inches tyk, men har planer om at tilføje to gange dette beløb så meget af sandet vil falde i revner mellem gruset . Når sandet hældes , pudslag det ved at trække en flad træplade over toppen til at udjævne overfladen derefter komprimere det.
Vedligeholdelse

Grundlæggende gårdhave vedligeholdelse hjælper med at bevare overfladen og sand seng nedenunder . Når fortovet er lagt, fyldes fugerne med polymere sand . Denne type af sand indeholder bindemidler , som hærder til fliser eller sten , og hjælpe låse dem på plads. Sand leddene også blokere vand i at sive under overfladen og vasket væk sandunderlaget nedenunder. Plan om at genopbygge sand leddene hvert år.
Sand og Cement

Indstilling pavers over en seng af ren sand er også nævnt som en ubundet installation. En anden måde at bruge strøelse sand er at blande det med lige dele tør cement . Naturlige fugtighed indeholdt i sandet reagerer med cement og hærder til en hård sub- overflade. Resultatet er en længerevarende seng, der modstår erosion og tung vægt belastninger.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com