Min kælder Utætheder under dækket
Utætheder i din kælder har potentialet til at blive en meget bekostelig og tidskrævende problem. Et dæk typisk ikke fremmer utætheder i din kælder, selvom strukturen kan føre til problemer , der bidrager til utæt . Hvis du har et dæk , lære at se for advarselsskilte for at undgå lækager i din kælder . Grade

Karakteren omkring det ydre af et hjem skal hældning væk fra væggene i hjemmet. Hældningen behøver ikke at være drastisk , men er bydende nødvendigt at tillade stående vand til at løbe væk fra hjemmet fundament . Under opførelsen af dækket , er det muligt , at karakteren blev afbrudt . Kig under dækket for at se, om karakteren er niveau eller endog skrånende mod huset. Hvis dette er tilfældet , skal du bruge en skovl og rive til hældning karakteren væk .

Nedløbsrør

nedløbsrør , som opretter forbindelse til Eavestroughing system dit hjem, tillade det vand, der indsamler i eavestroughs at løbe ned og væk fra hjemmet fundament . Hvis en downspout tømmes vand direkte på overfladen af dækket , vil meget af dette vand blive skubbet bagud mod huset , og kan i sidste ende medføre en utæthed i din kælder . Under opførelsen af ​​et dæk , er det til tider nødvendigt at flytte , ændre eller tilføje til nedløbsrør .
Foundation Skader
p Det er muligt at beskadige fundamentet af dit hjem , hvilket fører til utætheder i din kælder, under opførelsen af ​​et dæk. Hvis du har brugt en jackhammer at bryde igennem grundfjeldet for at installere dækkets fundament , eller anvendes en stampning maskine til at bygge en grus gårdhave støder op til dæk , er det muligt, at vibrationer fra en af ​​disse værktøjer krakket hjem er fundamentet . Har en bygning inspektør afgøre, om dette er årsagen til kælderen oversvømmelser.
Sump Pump

En sump pumpe er et effektivt værktøj til at bruge i kampen mod fugt i din kælder . Hvis hjemmeholdet ikke allerede har en sump pumpe installeret, overveje at have en sat i , især hvis du bor i et klima med betydelige niveauer af regn. Sump pumper køre automatisk , når de registrerer et vist niveau af fugt i kælderen, og derefter pumpe det vand ud af hjemmet gennem et rør , der tømmes eller andet sted i din værftet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com