Sådan Hæld sidefødder til en Porch
Beton fundamenter er hovedsagelig rør af beton , som du hælder dybt ned i jorden til at fungere som individuelle fundamenter til hver post eller ben for en veranda, dæk eller gårdhave. Disse fundamenter øge den strukturelle integritet ved at give hver skrive en stærk base , der ikke vil ændre sig drastisk , hver gang jorden fryser . Dette vil hjælpe med at holde veranda niveau, som vil gøre det vare længere , end hvis du skulle bare bygge direkte på jorden eller en simpel konkrete slab.Things du har brug
Målebånd hoteltilbud Stakes eller flag hoteltilbud clamshell digger
konkret form rør
2 -by- 4 planker
Nails
Hammer
Dry betonblanding
Trillebør
Spade
lang stang
Rebar
Indlæg baser myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Kontroller planerne for din veranda for at se, hvor mange fundamenter , du får brug for. Markér placeringen for hver footer du bliver nødt til at grave ved at køre en stav eller flag i jorden.
2

Kontakt din lokale bygning inspektør for fodfæste krav i dit område baseret på dit projekt. Grundreglen er, at fod nødt til at udvide omkring 12 inches under frost linje. Men frost linjer varierer , afhængigt af område, så det samlede dybde af huller er helt afhængig af dine lokale bygningsreglementer .
3

Dig blussede huller med en clamshell gravemaskine til den dybde angivet af bygning inspektør . Indsæt en konkret form røret i hullet, så at bunden af røret er omkring 12 inches over bunden af ​​hullet og toppen af røret strækker sig mindst 2 inches fra toppen af hullet.
4

Instruer nogen til at holde formen rør på plads, mens du opbygger en firkantet bæreramme omkring røret , ved hjælp af fire stykker af 2 -by- 4 tommer tømmer. Fastgør rammen til røret med søm til at holde slangen glide ned i jorden .
5

Bland tør beton med vand i en trillebør , indtil den når et pourable konsistens. Rør i beton med en spade . Se den konkrete emballage til specifikke oplysninger på tørre mix -til- vand -forhold til dit produkt.
6

Hæld beton i hullet langsomt, indtil området under røret er fyldt , plus yderligere 2 meter eller deromkring . Skub en stor pæl , dyvel eller kosteskaft ned i hullet og bland betonen kraftigt at uddrive eventuelle luftlommer og hjælpe den våde blanding bosætte sig i hullet.
7.

Fortsæt med at hælde beton i 2 -fods sektioner og omrøring af blandingen med stangen , indtil formularen røret er helt fuld . Træk en længde på 2 -by -4 på tværs i toppen af røret for at nivellere betonen.
8

Slide længder af armeringsjern i betonen , hvis du blev instrueret i at gøre det ved den bygning inspektør . Armeringsjernet skal strække sig til bunden af hullet. Hvis der er post- baser der indgår i din veranda design, indsætte dem, mens betonen stadig er våd .
9.

Lad betonen hærde i to dage , inden de genoptager opførelsen af ​​din veranda . Spray fod med vand lejlighedsvis at forhindre betonen tørrer for hurtigt, hvilket kan medføre revnedannelse .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com