Sådan Float et dæk på en skråning
Et dæk kan fungere som udendørs rum i et hjem , tilføjer værdi og sætte en hjem fra hinanden i et konkurrencepræget boligmarked. Opbygning af et dæk på stærkt skrånende terræn kan være mere udfordrende end når der beskæftiger sig med et plant underlag , men det er alle mere grund er det værd at tilføje : A-niveau dæk er mere anvendelige end en skrånende værftet. Ting du skal
Rundsav
2 -by- 10-tommer bjælker, 6 -by -6 -tommer stolper, 5,5 -by -2 -tommer planker , billige stakes
Hammer
Nails
Klar til at blande beton
post hul digger
Tube former
String
Chalk Salg Level
Retvinklet
Målebånd
Metal monteringsbeslag
Træ negle , 3 inches lang
Bor hoteltilbud trillebør
Skovl
Murværk skruer
pæleforankring KAYAK Sealant
Stepladder
Bolte med tilsvarende skiver og møtrikker

Vis Flere Instruktioner
1

Outline , hvor dækket skal bruge pæle og strengen. Placer stakes overalt, hvor der vil være en lodret stilling . Antallet og afstanden mellem stillinger afhænger af højden på dækket og de ​​forudsagte trafik og vægt belastninger.
2

Dig en 12-tommer hul på stedet for hver stav , og sørg for at centrere hullet hvor bålet var . Placer et rør form over hullet. Bland beton i trillebør med skovl, at følge vejledningen på pakken. Hæld beton i røret former. Lad den konkrete tid til at tørre , pr anvisningerne på pakken.

3

Bor huller i de betonblokke , ved hjælp af en smule , der er lidt mindre end dit murværk skruer , i de steder, svarer til de forborede huller i post ankre. Fastgør pæleforankring til de betonblokke ved hjælp af murværk skruer .
4

Cut 6 -by -6- tommer indlæg til længden , der sikrer bunken vil være niveau . På en skråning , betyder det, at de stillinger, vil være forskellige længder for at kompensere for det skrånende terræn . Brug streng, og for at sikre , at de stillinger er en højde , der gør midten af strengen mellem dem plan. Ved første bevidst gøre stillingerne lidt for høj, derefter bruge en rundsav til at trimme de stillinger, præcis den rigtige højde.
5

Skær 2 -by- 10-tommer bjælker til længden og bredden af dækket. Fastgør dem i en rektangulær ramme formen ved hjælp af metal monteringsbeslag og negle. Tilføj strøer på tværs af rammen , en pr 16 inches , ved brug af metal monteringsbeslag i hver ende.
6

Float rammen i position i toppen af ​​stolperne. Du skal bruge mange mennesker til at gøre dette, da rammen er ret tung. Bor huller gennem bjælker og de ​​stillinger, og skrue dem på plads ved at sætte en bolt gennem hullet og en skive og møtrik omkring den gevindskårne ende .
7

Læg de første par planker over toppen af rammen ved hjælp af trappestige . Sørg for, at plankerne passe stramt sammen. Søm dem på plads ved at sætte et træ søm gennem bestyrelsen i strøerne . Når de første par bestyrelser er på plads, kan du stå på denne platform og opbygge din vej ud. Vær omhyggelig med ikke at falde af.
8

Brug snor og kridt , snap en linje langs kanterne af dækket, hvor plankerne hænge off strøerne . Skær spidsen af ​​plankerne for at oprette en flush, ren , lige kant ved hjælp af rundsaven .
9.

Afslut dæk med en fugemasse beregnet til at forebygge vandskader.

Hus Have © have.989214.com