DIY Deck Covers
Et hjem med en dæk giver boligejere med et udendørs opholdsområde til afslapning og underholdende. På en varm , solrig dag , dog kan solens stråler slå ned på dækket , hvilket gør det en uudholdelig sted for socialisering. Tilføjelse af en pergola er en gør-det- selv dæk cover løsning, der giver nogle skygge fra solen , mens du stadig forlader dæk åben for nogle solskin . Pergolaer er konstrueret af træ, så de koordinerer godt med dæk , der almindeligvis konstrueret af træ eller et komposit træ materiale. Strimler af udendørs stof giver mulighed for ekstra sol dækning, når needed.Things du har brug
Målebånd
Marker
U- formular indlæg baser
Skruer
Skruetrækker
4 -by - 4-tommer indlæg Salg Level
Hammer
Nails
2 -by- 4-tommer brædder
Bor
bolte hoteltilbud Nødder
Skiver
geringssav
Hurricane parentes
Outdoor stof myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Markér det ønskede område for den vagthavende dækslet med en markør i de fire hjørner. Hvis du ønsker at dække hele dæk , skal du placere et mærke i hvert hjørne af dækket.
2

Placer to U- formular indlæg baser centreret om hvert hjørne markør. Arranger indlæg baser vinkelret for at oprette en base med fire sider og skru baser i bunken gulvet.
3

Skub et 4 -by- 4-tommer indlæg ind i hver af de U- danner baser og sikkert med skruer ; U- formular baser har generelt to eller tre huller på hver side, hvor du passer skruer til at forankre de stillinger til dækket. Check med en plan for at sikre de stillinger er i lod.
4

Nail en horisontal støtte bjælke på plads for at forbinde de to stillinger i hver ende af dækket. Dette er en midlertidig stråle , såsom en 2 -by -4- tommer bord , at stabilisere de stillinger , indtil faste bjælker er på plads.
5

Bor et hul lige igennem toppen af ​​hver post og gennem hver ende af fire 2 -by- 4-tommer horisontale støtte bjælker ; spændvidden af de horisontale støtte bjælker skal være ca 1 meter længere end afstanden mellem to stillinger. Efter at bore huller gennem toppen af ​​de stillinger , kan du fjerne den midlertidige støtte stråle .
6

Hold vandrette bjælker på plads på ydersiden af de stillinger, mens en anden persons pounds bolte gennem alle tre stykker . Sikre boltene på ydersiden af rygstøtten stråle med møtrikker og skiver . Når du er færdig , bør du have to parallelle strukturer i hver sin ende af dækket , hver består af to stillinger og to vandrette bjælker.
7.

Chamfer hver ende af de 2 -by- 4 tværbjælker med geringssav før indstilling på plads på toppen af ​​strukturen . Pergolaer er ofte udjævnet med bjælker , der har retvinklede snit på begge ender, men dette er en valgfri æstetisk funktion.
8

Placer tværbjælker på toppen af ​​støttestrukturer , således at de strækker sig på tværs af dæk , der kører vinkelret med de vandrette støtte bjælker . Mål omhyggeligt for at sikre , at alle tværbjælker er jævnt fordelt fra hinanden.
9.

Anchor tværbjælker med orkan beslag, en type metal beslag, der skrues ind i tværbjælken og støtte stråle nedenfor .

10

Weave strimler af udendørs stof over og under tværbjælker , hvis det ønskes , for at give ekstra skygge til dækket. Brug dette som en midlertidig løsning for en enkelt eftermiddag eller hæfte stoffet til de bjælker til at skabe permanent skygge.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com