Sådan får du din dæk til Drain
Siden dæk står konstant udsat for vind og vejr , skal de beskyttes med en fugemasse for at forhindre vandskader. Trods beskyttelse selv, når et dæk holder vand , fugt nedbryder kapslen og i sidste ende kan suge ind i træplanker , der forårsager træet forringes. Jo hurtigere du fjerne vand fra dækket, opstår mindre skade . Hvis du ønsker at få dine dæk til at dræne , kan du gøre det i et par forskellige ways.Things du har brug
Skruetrækker
Hammer
Rystepudser
Vinyl membran
Hæftepistol
tagrende
Gutter skruer
Downspout
Vis Flere Instruktioner
1

Brug skråning , når du opbygger et dæk på dit hjem . Hvis dækket sidder på toppen af en bakke eller skråning , der forekommer naturligt i landskabet af dit hus, kan du skråning dækket omtrent ¼ -tommer pr hver fod af dæk med hældningen sigter ned fra huset. Med dette set-up , automatisk flyder vandet fra forsiden af ​​dækket og væk fra hjemmet fundament .
2

Fjern rækværk og gulv planker fra bunken ved at fjerne skruer og søm , der holder komponenterne på plads, hvis bunken har nogen hældning og vand puljer på overfladen . Hvis træet er vådt , når du fjerner det, sætte brikkerne i solen for at tørre , mens du arbejder .
3

Opret skråning til dækket ved slibning ned strøerne fra den ene side til den andre , væk fra huset , hvilket skaber en hældning på ca 1/8-inch for hver fod . Skråningen af bjælkerne ved at enden af ​​en træplade af samme længde som den tværbjælke i den højere ende af bjælken med et niveau på toppen, holder brættet op på den anden ende , indtil det sidder niveau og derefter måle afstand mellem slutningen af ​​niveauet bestyrelsen og den lave ende af bjælken for at finde hældningen . Et dæk , der er 8- meter på tværs bør have 1 -tommers afstand mellem den nedre ende og bestyrelsen .
4

Rul en vinyl membran, såsom dem, der sælges som bruser pan liners, ud langs den udsatte nitter af dækket . Staple membranen til den første tap og lad den hænge ned for at skabe et trug 3 til 4 inches dyb mellem knopperne før hæftning det til den næste tap. Fortsæt dette mønster hele vejen hen over dækket , ved hjælp af mere end ét stykke vinyl , hvis nødvendigt.
5

Installer en tagrende i den lave ende af dækket ved hjælp ved at skrue tagrenden til dækket med medfølgende skruer . Placer tagrenden , således at membranen trug , der dirigerer vandet ende lige over toppen af ​​renden . Vedhæft en downspout ved den ene ende af tagrenden og sigte den væk fra huset.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com