Sådan Vedlæg en gårdhave Privacy Screen
Kun få hjem forbedring projekter tilbyde så meget værdi pr kostpris som omslutter gårdhave privatlivets fred skærme , som i det væsentlige øger dit hjem interiør firkantede optagelser . Udskiftning skærme med let -til- build , konventionelle tynde vægge tillader dig at installere sidespor og interiør vægbeklædning , der blander den nye tilføjelse til den eksisterende struktur. Med kun novice niveau snedkeri færdigheder og billige byggematerialer, kan du forvandle din udendørs levende område i en all- vejr, interiør space.Things du har brug
Skruetrækkere
brækjern
Målebånd hoteltilbud blyant
Framing tømmer
Carpenters firkantet
Rundsav
Hammer
Framing Nails
krydsfiner eller sidespor
Siding negle
Udvendig caulk
fugepistol
Putty kniv myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

lirke hæfteklammer , der fastgør skærmen til terrassen med en skruetrækker. Hvis din skærm tillægger terrassen via træramme , lirke skærmens ramme fra terrassen indlæg og bjælker med et brækjern . Fjern skærmen fra åbningen. Mål bredden og højden af åbningen med et målebånd .
2

Vælg indramning tømmer svarer i tykkelse til dybden af ​​den åbning, du omslutter . Markér bredden af ​​åbningen på to stykker indramning tømmer med en blyant og målebånd . Lå den ene side af en tømrer Torv over en mark , og placer den anden side mod tømmer kant. Kør en blyant langs siden af ​​pladsen for at skabe et lige snit linje tværs over tømmer ansigt. Udlæg et snit linje på den resterende stykke tømmer.
3

Skær tømmer til længde med en rundsav . Disse stykker er kabinettet væggens top og bund plader. Opdele åbningen bredde ved den ønskede afstand mellem vægskeletter normalt hver 16 eller 24 inches. Runde resultatet op til at rumme en stud på kabinettet væggen ende ; kabinettet væg består af en stud på hver ende og jævnt fordelte nitter imellem . Bemærk det nødvendige antal knopper .
4

Fratræk tykkelsen af ​​den øverste og nederste plader fra åbningen højde. Resultatet er lig med højden af ​​en enkelt tap. Måle og markere det nødvendige antal knopper til denne højde . Skær studs til længde med en rundsav . Læg pladerne på kanten på en flad overflade . Juster plader ' ender og sandwich pladen ansigt til ansigt. Markér placeringen af knopperne på pladerne ' kanter; en stud i hver ende og jævnt fordelt mellem .
5.

Sæt pladerne fra hinanden og placere stutterier på kanten mellem de adskilte plader. Juster studs ' ender med stud mærker på pladerne. Fastgør studs til pladerne med indramning søm og hammer . Kør to søm gennem de ydre flader af top-og bundplader samt i enderne af knopperne .
6

Hejs kabinettet væggen ind i åbningen . Juster væggens forside med yderkanten af terrassen åbning. Fastgør endetappe den indvendige kant af terrassen ramme med indramning negle. Påfør to søm på både toppen og bunden af endetappe og vakler negle hele studs marker , ca hver 12 inches. Fastgør top-og bundplader til toppen og bunden af ​​åbningen med en lignende sømning mønster.
7

måle og markere krydsfiner eller sidespor til at passe sidevægge bredde og højde . Skær krydsfiner eller sidespor til størrelse med en rundsav . Juster beklædningen med kabinettet væggens nitter og fastgør beklædningen til væg med sidespor negle. Position negle ca hver 8 inches rundt væggens omkreds og for hver 12 til 16 inches langs center studs.
8

Skær spidsen af ​​et rør af eksteriør caulk med fugepistol tube cutter . Gennembore rør med pistolens piercing værktøj. Indlæs caulk i pistolen. Påfør en stribe caulk til leddene mellem sidespor eller krydsfiner og terrassen åbning. Glat og sprede caulk med en spartel.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com