Tilføjelse Yderligere support til et dæk til Hot Tubs
Et varmt karbad kan give et sted for dig og din familie at slappe af efter en lang dag på arbejde eller skole. Det kan også tilbyde et sted, hvor gæsterne kan nyde samtale under baggård grill eller andre sociale sammenkomster. Hvis du planlægger at installere et boblebad på et eksisterende dæk , skal du muligvis at styrke dæk under varmt karbad for yderligere support. Forstærkning kan hjælpe med at forebygge skader og kan forebygge skader på dine dæk og foundation.Things du har brug
Målebånd
brækjern
Skovl
Bajonetsav
Beton
2 -by- 4-tommer tømmer
4-tommer indlæg beslag
4-tommer bolte
4 -by- 6-tommer trykimprægneret tømmer
Rundsav
Bor hoteltilbud 2- af -6 tommer trykimprægneret tømmer
Tværbjælke bøjler myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Bestem placeringen af ​​boblebadet på dækket. Mål dimensioner et varmt karbad med et målebånd . Mark bredden af varme karbad på dækket med en blyant
2

Fjern plankerne mellem bredden mærker med et brækjern . Indstil plankerne til side.
3

Dig tre rækker med tre huller 12-tommer diameter mellem dæk strøer med en skovl , så de ni huller danner en firkant svarende til den bredde og længde af dækket . Hullerne skal være dybt nok til at udvide 12 inches under frost linje.
4

Placer en 12 -tommer- diameter cylindrisk konkret form i hvert hul , og tjek den side af hver formular med et vaterpas at sikre, at den er lodret. Trim formularer til en højde på mindst 8 inches over jorden med en bajonetsav .
5

Hæld beton i de formularer , trykke ned på beton med en sabotage , som du hælder til at forhindre dannelsen af luftbobler . Skub en sektion af 2 -by- 4-tommer tømmer langs toppen af formen for at glatte betonen. Indstil en 4-tommer indlæg beslag på toppen af ​​hver formular i midten, og sæt 4-tommer bolte gennem beslaget ind i betonen . Lad betonen hærde i en uge.
6

Mål afstanden fra hver konkret støtte til bunden af ​​de eksisterende dæk strøer . Skær sektioner af 4- ved - 6-tommer trykimprægneret tømmer til disse målinger med en rundsav til at danne den støtte stillinger. Stand stillingerne i parentesen, bore pilot huller gennem beslagene i de stillinger og fastgør de stillinger med 4-tommer bolte .
7.

Skær seks sektioner af 2- ved -6 -tommer trykimprægneret tømmer til bredden af ​​dækket, og fastgør disse sektioner i par med 4-tommer bolte til at danne støtte strøer . Sæt en tværbjælke på toppen af ​​hver række af stillinger. Marker positionen af støtte tværbjælke par på kanten strøer og markere midten af ​​hver post på de støtteforanstaltninger, strøer .
8

Fjern støtte fælles par. Fastgør 4-tommer efterfølgende beslag på hovedet på bunden af ​​tværbjælke par i hvert indlæg mærket med 4-tommer bolte. Vedhæft 4-tommer tværbjælke bøjler på mærker på fælg strøer . Indstil støtte tværbjælke parvis på støtte stillinger med enderne inde i tværbjælke bøjler. Fastgør bjælken bøjler til støtte tværbjælke par, og vedhæfte topposten beslag til de stillinger , med 4-tommer bolte .
9.

Udskift plankerne med dæk skruer eller søm .


Hus Have © have.989214.com