Composite Deck Installation
Composite pyntede materialer er en kombination af to eller flere komponenter, såsom genanvendt plast og træ fiber, der tilsammen danner en stærk, strukturelt sunde produkt. De fås i en bred vifte af farver og stilarter , herunder tekstureret træ korn finish. Composite pyntede er lav vedligeholdelse og modstandsdygtige over for forfald sammenlignet med trykimprægneret tømmer pyntede materiale . Installation af sammensatte pyntede varierer lidt med forskellige produkter ; tunge-og not brædder og usynlige skruer almindeligt anvendt. Installer sammensatte pyntede direkte over din eksisterende indrammet dæk struktur , ved hjælp af bjælkerne til at sikre hver plank.Things du har brug
Målebånd
Geringssav
Jigsaw
Boremaskine med skruetrækker bit
Composite pyntede skruer
Usynlige lynlåse
Slagklodsen
2 - med 4 - tommer bord
Sledgehammer
kantskærer tænger
kridtstreg
rundsaven
Show flere Instruktioner
1

Byg en dæk rammekonstruktion til dine størrelse specifikationer eller reparere beskadigede brædder fra en eksisterende struktur. Fjern eventuelle omstrejfende søm og skruer fra strøerne at undgå at beskadige den sammensatte pyntede.
2

Mål bredden af dækket , der starter i slutningen tættest på huset, at bestemme størrelsen nødvendig for den første komposit dæk planke . Du kan være nødt til at bruge to brædder forskudt på et gulv strøer til bredere dæk, afhængigt af længden af de sammensatte bestyrelser.
3

Skær brættet med en geringssav til at passe til rummet. Brug en stiksav til at skære ud rum for funktioner såsom dæk stillinger og nedløbsrør efter behov.
4

Skru brættet på strøer ved hjælp af en skrue pr strøer på siden af ​​brættet nærmest til huset. Brug komposit pyntede skruer , der er nedsunket flugter med bestyrelsen overflade
5

Tryk på en usynlig søm ind plads på den åbne ende side af brættet ved hjælp af en slagklods . ; en nitte er nødvendig på hver etage tværbjælke . Usynlige skruer låses på siderne af hver sammenføjning bord til at holde dem på plads .
6

Kør en skrue i den usynlige befæstelser på en 45 - graders vinkel for at holde det på plads. Skruen bliver skjult under det næste bord.
7.

Mål og skære en anden bord for at passe mod den tidligere installerede sammensatte bord . Læg et
8

Installer en anden fastener på hver etage tværbjælke på den åbne ende af den nye bestyrelse to -by- fire ved siden af ​​den sammensatte bord og tryk på den sammensatte bord i den usynlige befæstelser med en forhammer . Og sikre dem med skruer kørt på en 45 - graders vinkel gennem lukkemekanismen og ind i bjælkelag .
9.

fortsætte med at installere sammensatte bestyrelser i henhold til denne procedure, indtil du når den modsatte ende af dækket. Et puslespil kan være nødvendigt at skære en plads til at passe omkring dæk indlæg , som du kommer til den yderste kant af dækket.
10

Skær den ene side af den usynlige lynlåse Med kantskærer tænger , før du installerer den anden til sidste planke . Dette giver dig mulighed for at droppe brættet på plads , fordi de stillinger forhindre dig i at trykke enden bestyrelsen i fra den side , som du gjorde med de andre plankerne .
11

Skær endelige plankerne til at rumme dæk indlæg , installere usynlige skruer ind i den tidligere bestyrelse og tryk på den sidste bræt på plads , som du gjorde med resten af ​​bunken. Fastgør kortet med en sammensatte pyntede skrue drevet ind i yderkanten af ​​bestyrelsen på hver etage tværbjælke .
12

Snap en kridtstreg langs siderne af dækket for at opnå en lige linje. Skær overskydende længde fra brædderne med en rundsav , ved hjælp af kridtstreg som en vejledning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com