Hvordan man opbygger en Cement Paver Deck
En cement brolægger dæk er et funktionelt hjem udvidelse, der giver ekstra boligareal til leg eller underholdning. Opbygning af dæk er et projekt de fleste gør -det-selv husejere kan udrette i en weekend . Cement fliser er tilgængelige i en række forskellige teksturer , farver og størrelser . At vælge de rigtige fliser til at supplere dit hjem facade er projektets sværeste del . Det vigtigste skridt er planlægning. Planlægning sparer tid og penge . Plan

Når du beslutter dig på dækket beliggenhed, måle området. Brug millimeterpapir og skitsere dækkets form og størrelse med disse målinger i tankerne. Antallet af fliser , der kræves , afhænger af pavers ' størrelse og pladsen optagelser af området til at være brolagt . For at beregne den firkantede optagelser , multipliceres længden af ​​dækket af bredden . Tilføj 5 procent giver mulighed for udlæggere , der kan have brug for at skære til at passe ind i ulige rum. Hvis dit design har kurver , der tilsættes 10 procent til dette tal. Når du kender pladsen optagelser og træffe afgørelse om pavers ' størrelse , købe det korrekte antal pavers , basismateriale og kant begrænsninger. Kontakt din lokale bygning afdelingen og få alle nødvendige tilladelser .
Udgrave

Før udgravning, tjekke med din lokale forsyningsselskaber afdeling for at se om der er nogen underjordiske gas , vand eller elektriske ledninger . Når du får det okay, markere grænserne for dækket. Hvis bunken form er kvadratisk eller rektangulært , blot hammer en pæl i jorden i hvert hjørne og forbinde indsatserne med snor viser dækkets omkreds. For en uregelmæssig form , skal du bruge en haveslange eller landscaper spraymaling for at markere omkredsen. Bestem hvor meget jord at fjerne efter pavers ' tykkelse. Pavers skal ende med 1 tomme over jorden med en 2-tommer sand seng og en 4-tommer grus seng. Udgrave jorden til den ønskede dybde . Hvis dækket er ved siden af ​​dit hus , vedligeholde en 1 -tommer hældning for hver 8 meter til dræning . Brug en strømforsyning komprimator og kompakt jorden efter udgravning .
Læg grundmaterialet

Spread og kompakte 2 inches af grus . Materialet komprimerer bedre, hvis det er lidt fugtigt. Hvis det er tørt , sprøjte en fin tåge over gruset før komprimering . Gentag processen med yderligere 2 inches af grus . Før sprede sand , installation edge begrænsninger omkring omkredsen hjælper holde udlæggere og basismaterialet på plads . Når begrænsninger er på plads, fastsætter en 2-tommer lag af sand .
Sæt asfaltudlæggere

begynde at installere pavers i det ene hjørne og rum dem en- kvart tomme fra hinanden i det ønskede mønster . Tryk på hver enkelt plads med en gummihammer holde de fælles linjer mellem fliser justeret . Placering af et langt vaterpas på tværs af toppen af ​​hver to eller tre sikrer pavers er på niveau med de omkringliggende fliser. Installer alle de hele fliser først og derefter skære dem, der skal trimmes til at passe i ulige steder. Cut \\ pavers med en hammer og mejsel , en diamant klinge våd sav eller en brolægger splitter .
Afslutte projektet

Når alle pavers er indstillet, hæld sand i dækkets hele overfladen, og feje det ind i leddene. Hæld mere sand på overfladen og køre magt komprimeringsanordningen over dækket . Vibrationerne virker sandet dybere ind i leddene. Spray en fin tåge hen over overfladen og gentage processen, indtil leddene er fulde . Du kan opleve, at efter et par dage sandet afregner . Hvis dette er tilfældet , hæld mere sand på overfladen og køre komprimator over fliser.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com