Sådan tilpasse dine dæk sprøjtemaling
Mens dæk traditionelt har plettet naturlige træ-finish , maling er en ideel afslutning mulighed for husejere , der ønsker en mere farverig , karakteristisk udseende . Spray maling giver den nemmeste program, når du ønsker at tilpasse udseendet af dine dæk, men du skal sikkert dække områder, som du ikke ønsker at male med en presenning eller maskering papir , da spray kan flyve overalt. Du kan bruge spray maling i en række forskellige måder , så du kan opnå for dine dæk så subtile eller fed et udseende som du gerne vil. Gelænder
p Hvis du er mistænksom af spray -maleri hele din dæk , sprøjtning bare rækværket kan være et godt alternativ. Det vil tilføje en pop af farve til det naturlige træ , men du kan nemt erstatte rækværket , hvis du skifter mening om farven senere . Da naturtræ væsentlige fungerer som en neutral, kan du vælge en farve spraymaling at tilpasse dine dæk udseende. Men overvej din boligs eksteriør , når du vælger skyggen. For en farverig , men elegant look , gå med en farve i samme familie som dit hjem facade . Hvis du har lyseblå vinyl sidespor , for eksempel, kan du prøve en kongeblå spraymaling til din rækværk . Med en rød mursten eksteriør , tilføje en pop af levende farver med Sprøite rød spraymaling på din stakit . Hvis du kan lide en fed, farverig look, skal du ikke være bange for at prøve lyse nuancer som gul , lilla eller grøn for dit stakit , hvis de supplerer dit hjem ydre.
Trapper Trin

For en endnu mere subtil look end malet rækværk , tilpasse din forhøjede dæk udseende ved sprøjtelakering bare slidbaner på sine trapper. Den samlede effekt er bestemt af , hvor mange skridt din trappe indeholder , men det skal være en lille nok område, at det ikke gør dine dæk ser alt for travlt. Sprøjtelakering dine dæk s trappetrin er også en god måde at skjule pletter eller andre tegn på slid end opstår typisk på trin. Mens dække op de områder, du ikke ønsker at male med en presenning , en avis eller andet materiale er altid vigtigt, når sprøjtemale dine dæk, er det især vigtigt , når du maler bare slidbaner . Det er nemt at lave en fejl og få maling på risers så godt, så sørg for at dække dem med aviser, maskering papir eller plast, der er sikkert tapede ned .
Indbygget Ins

Hvis dine dæk har indbygget bænke, opbevaringsrum eller andre emner , kan du bruge spraymaling til at fremhæve dem og give dine dæk en mere dekorativt udseende. Dækker toppen af ​​indbyggede bænke med et lag hvid spraymaling øjeblikkeligt giver dine dæk en sprød land look. For en funky moderne tage , bruge sort spraymaling til at dække indbyggede opbevaringsbeholdere . En varm rød , terrakotta eller orange spraymaling kan hjælpe med at give din indbyggede møbler et varmere udseende, så dine dæk bliver et hyggeligere sted for din familie at tilbringe tid.

Stencils

p Hvis du er interesseret i at tilføje en virkelig dekorativt udseende til dine dæk, kan farven alene ikke gøre jobbet. I stedet overveje at bruge stencils at sprøjte - maling specifikke design eller billeder på dit dæk overflade. Det er et virkelig unikt udseende og en fantastisk måde at tilpasse dine dæk , da du kan vælge stencils med billeder, der er speciel for dig og din familie. Du spray - male med en enkelt stencil i hvert hjørne af dækket for et enkelt look , eller skabe en større design i midten ved hjælp af en samling af stencils. Spray - maling med stencils langs toppen af ​​din gelænder eller til din dæk er trapper risers eller trin er også en nice touch.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com