Sådan Fix en revne i en Pebble Deck Pool
Pebble pool dæk har mange fordele . Udsat aggregat forhindrer overflade erosion og hjælper med at give trækkraft for svømmere . Over tid, men vedvarende udsættelse for varme, naturlige skift , slid og ælde eller tunge påvirkninger kan alle skabe revner. Revner skabe grimme pletter i en pool dæk og invitere vand nedsivning i dækket, hvilket kan føre til yderligere skade. Reparation revner hurtigt at genskabe udseendet af dæk og til at forhindre større problemer. Ting du skal
Chisel
Hammer
Opvaskemiddel
Skrubbebørste
Epoxybeton fyldstof
Lim injektor
Sand ( valgfrit)
Epoxy pigment (valgfrit )
Samlet
Vis Flere Instruktioner
1

Chip enhver løs, smuldrende stof fra omkring revnen . Indsæt bladet af en mejsel bag den løse sagen. Tryk på bagsiden af ​​mejsel håndtaget med en hammer til at løsne partiklerne.
2

Forstør små eller hårfine revner for tilstrækkelig indsættelse af reparations -materiale anvendes mejsel. Forstør revner til at måle mindst 1/4-inch dyb og 1/4-inch bred .
3

Skrub reparation området grundigt med varmt vand og affedtning opvaskesæbe , ved hjælp af en stiv krat børste . Skyl området efter vask .
4

Extrude klar epoxy beton fyldstof ind i revnen , ved hjælp af en lim injektor. Rør sand og /eller epoxy pigment i fyldstof hvis det er nødvendigt for at matche tekstur eller farve af den eksisterende samlede base.
5

Integrer et lag matchende aggregat i fyldstof. Langsomt klemme almindeligt fyldstof over toppen af ​​småsten , indtil de er helt belagt. Lad fyldstof hærde i den tid, der er angivet i producentens anvisninger .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com