Hvordan man opbygger et godt Robust Deck
Et veludbygget dæk giver en sikker og behagelig udendørs underholdning område og stue. Dækket stabilitet starter længe før du pund i de første negle. Massivt beton sidefødder give et robust fundament for den vagthavende stillinger. Materialerne og tilslutningerne på dækket også spille roller i det færdige produkts robusthed. En solid plan og høring af en entreprenør eller ingeniør er centrale i at opbygge en god , robust , sikker dæk. Ting du skal
Skovl
Målebånd
12 -tommer beton rør former
betonblanding
J- bolte
Ledger bord
Bor hoteltilbud Bolte hoteltilbud Z -blinkende
Metal indlæg bøjler
Posts
Skruer
bjælker hoteltilbud Strøer
Tværbjælke bøjler
Nails
Hammer
Polyurethan marineforsegler
Paintbrush
plankerne
dykker myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

grave huller til sidefødder under dækket placering er frost linje , som normalt specificeret i byen og /eller amt bygning koder. Sidefødder typisk er placeret mindst hver 8 fod , afhængigt af størrelsen af dækket . Gør hvert hul på mindst 14 inches i diameter , og placere en 12-tommer beton rør formular i hvert hul . Put grus eller jord omkring ydersiden af ​​røret formularer til at udfylde hullet og holde røret formularer fra skiftende .
2

Forbered en betonblanding ved at følge sin pakke retninger . Hæld forberedt, våd beton i røret former. Place J- bolte i den våde beton ; de vil senere blive brugt til at forankre indlæg på plads. Vent til sidefødder ' beton for at sætte helt.
3

Vedhæft hovedbog bord på den side af huset ved hjælp bolte for den bedste stabilitet. Sørg ledger bord er fastgjort i husets udformning i stedet for kun sin beklædning.
4

Installer Z -blinkende mellem huset og hovedbog bord for at forhindre vand i at komme ind i området. Holde tørt reducerer rådne og skader , der kan påvirke dækkets strukturel integritet.
5

Vedhæft metal indlæg bøjler til J- bolte du angiver i de konkrete sidefødder. Slut indlæg til metal indlæg bøjler. Brug skruerne til at sætte bjælker mellem stolperne . Strålerne etablere dækkets omkreds.
6

Vedhæft strøer til bjælker og hovedbog bord med tværbjælke bøjler. Installer strøer 16 inches på midten for mest holdbare dæk base. " Seksten inches på midten " er afstanden fra centrum af en tværbjælke til midten af ​​det næste tværbjælke .
7.

Påfør polyurethan marineforsegler langs toppen af ​​bjælken på den ene kant af dækket , hvor du ønsker at starte installationen plankerne . Læg den første pyntede bræt oven på bjælken , hvor du har anvendt fugemasse, placere planken vinkelret på strøerne . Fastgør plankerne på plads med dykker , der løber gennem strøerne .
8

Påfør polyurethan marineforsegler på toppen af ​​strøerne , som du fortsætter med at installere plankerne vinkelret på strøerne . Tryk på plankerne i fugemasse, og søm dem på plads.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com