Hvordan man opbygger en Fritstående Deck med Pier Blocks
Pier blokke gør det nemt at skabe et fritstående dæk, der ikke er forbundet til hjemmet. Den gennemsnitlige gør-det- selv boligejer med minimal snedkeri færdigheder kan nemt oprette en flot , funktionel dæk i en dags arbejde. En 12 -by- 8 fods fritstående dæk kræver ingen savning eller hamre med en simpel chassisramme og Pier blokke. Ting du skal
Pier blokke (18)
2 x 6 tommer, 8 - fods lange behandlet tømmer sektioner ( 8)
2- af -6 tommer , 12- fod lange behandlet tømmer sektioner ( 20)
Kraftskrueanordning
dæk skruer
1/4-inch ledning
Tape
Carpenters firkantet
Bubble niveau
Skovl
Hand sabotage hoteltilbud entreprenør -grade landskabspleje stof
Gravel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Udlæg de konkrete mole blokke i seks kolonner og tre rækker . Kolonnerne skal måle 11 fod , 10-1/2 inches fra midten af ​​det første pier til midten af ​​den sidste mole, med moler afstand cirka 28 inches fra hinanden . Rækkerne skal måle 6 meter fra centrum af den første mole til midten af ​​den sidste mole , med bropillerne afstand 3 meter fra hinanden
2

Kontroller kvadratet på fundamentet ved at placere et 8 . - mund- sektion af tømmer på den første og sidste række af blokke og derefter med en 12 -fods - sektion til at håne en simpel træ rektangel. Endestykkerne af hver træ afsnit bør mødes og være firkantet , i henhold til tømrer Torv . Hvis ikke,
justere molerne i overensstemmelse hermed .
3

Tape en ledning til toppen af ​​den første mole på den første kolonne og udvide den til toppen af ​​den sidste mole i kolonnen. Måle niveauet af ledningen med et vaterpas . Hvis en mole skal justeres for at skabe et niveau linje langs kolonnen , derefter fjerne eller tilføje noget snavs under molen som nødvendigt. Altid pakke ned nogen ekstra snavs med en sabotage . Fortsæt til niveau hver kolonne på samme måde, indtil strukturen er niveau langs søjlerne.
4

Flyt ledningen til den første række og sikre, at hver række er niveau på samme måde . Hvis du justerer en række mole , bliver du nødt til at gå tilbage og en ny måling af niveauet for den kolonne det er i at sikre, at det har ikke ændret sig så godt . Fortsæt med at måle og justere , indtil hele fundamentet er vandret.
5.

Udfyld mellemrummene mellem de konkrete mole blokke med landskabspleje stof viklet rundt om indvendige fundament moler. Læg 1 til 2 inches af grus oven på fundamentet. Dette vil forhindre græs og ukrudt i at vokse under dækket og give afløb for at holde det fra at holde fugt i skyggen af ​​dækket.
6

Placer seks af de 8 -fods sektioner af tømmer ind i åbningerne på toppen af ​​molerne langs hver række med et tilsvarende beløb af træ hængende over hver af de seks moler langs begge sider . Da dette er en chassisramme , det er de "trin" i stigen.
7.

indstille en af ​​de 12 -fods tømmer sektioner langs Butt slutningen af ​​8 -fods boards. Dette vil være den "side" af stigen . Kontroller pladsen igen på hver ende med tømrer Torv
8

Installer tre skruer gennem 12 -fods tømmer sektion og ind i tykke ende af hver 8 -fods sektion . Har en assistent på den anden ende af de 8 -fods plader trykker hver ene mod den 12 -fods sektion for at gøre jobbet gå hurtigere . Vedhæft en anden 12 -fods sektion til den anden side af dækket på samme måde for at skabe en færdig chassisramme .
9.

Placer den første 12 -fods sektion på toppen af ​​stigen rammen og imod ende . Square afsnittet hjørner med tømrer Torv og skru gennem sektionen ind i rammen nedenfor langs længden af ​​sektionen. Føj næste afsnit til rammen og røv hjørnerne sammen stramt . Skru at afsnittet ned som den første. Fortsæt med at tilføje sektioner , indtil dækket er færdig.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com