Sådan installeres Fascia på et dæk
Friserne giver dig mulighed for at skabe et mere færdigt look ved at dække synlige dele af trykimprægneret framing under en sammensat dæk. Du kan farve matche din fascia til dæk boards, stolper og skinner. For de bedste resultater , designe dine dæk , så dæk boards overhæng fascia. Dette forhindrer regn og sne fra at arbejde deres vej bag fascia og skabe krumninger , som kan ske i installationer af fascia flush til dækket bord ender. Ting du skal
Chop oplevede
Målebånd
Byggeri lim
nr. 8 dæk skruer
Hammer og Borsæt myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skær et stykke fascia længden af ​​kanten bjælken - bjælken længst væk fra den side af huset - plus yderligere 1 ¼ inches for at skabe et overlap på 5/8 tomme på hver side. Denne overlapning vil dække enderne af fascia på bandets strøer , der løber vinkelret på fælgen tværbjælke .
2

Påfør montagelim til bagsiden af ​​fascia. Tryk på fascia på plads , centreret på kanten bjælken , og har en assistent eller en træ klemme holde fascia mod bjælken . Fastgør fascia med nr. 8 skruer i hver ende . Tilføj to No 8 skruer hver 16 cm, hver mindst 1 tomme fra siderne og enderne . Match farven på skruerne med den fascia.
3

Skær yderligere stykker af fascia at dække band strøerne , der opfylder fælgen bjælken til deres nøjagtige længde . Lim og skru på plads .
4

Skær vandrette længder af fascia at dække trappevanger , montering fascia til formen af ​​slidbanen og riser og vinklen på stringer bund kant . Lim og skru på plads .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com