Sådan Indram et uregelmæssigt formede Deck
Du har måske en længsel efter at pakke dit dæk omkring to sider af dit hus. Eller måske du ønsker at kurven forkanten eller lave en åbning for et træ eller en kampesten . Mens enhver afvigelse fra en standard rektangel involverer mere kompleks indramning, samt yderligere materialer og konstruktion tid, kan du udfordre dine indramning færdigheder og skabe et sikkert og robust dæk ved at tackle et ambitiøst design. Ting du skal hoteltilbud Stemplet dæk planer
Beton og rør
Ankerbolte
Indlæg baser
6 -by- 6 indlæg
2- af -6 hovedbog
2 - af -10- bjælker
post- beam caps
Hammer
2- ved -6 eller 2- af - 8 strøer pr planer
galvaniserede forsinkelse bolte , skiver og møtrikker
Tværbjælke bøjler og galvaniserede søm
Hammer
1 -by- 2 bord
Chop så myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

udkast til planer selv ved hjælp af online software gjort tilgængelig på dæk bord producenter ' hjemmesider for at udvikle dine ideer til uregelmæssigt formet dæk. Arbejde fra endelige indramning planer stemplet af en arkitekt eller ingeniør og godkendt af din kommunale tilladelser afdelingen. Især for uregelmæssige former , skal kontrolleres og godkendes af en professionel beregningerne til bestemmelse af sikker spændvidder for din støtte stolper, bjælker og strøer .
2

Hæld beton fundamenter i rør til dybden af ​​det mandat frost linje for din jurisdiktion på de punkter , der er angivet på dine dæk planer. Indsæt anker bolte i beton og tilføje indlæg baser og de ​​stillinger, selv når de konkrete sæt. Dine dæk planer vil tilføje ekstra fundamenter og indlæg til at ombrydes omkring et hjørne eller at støtte en stråle til en udkraget ramme med en buet kant .
3

Installer en hovedbog med forsinkelse bolte til randen strøer oven på dit hus fundament. Dobbelt eller tredobbelt 2 -by- 10 tømmer som mandat af planerne om at oprette bjælker til din uregelmæssigt formet dæk , boltning tømmer sammen med galvaniseret forsinkelse bolte , skiver og møtrikker hver 3 fødder. Bjælker skabe tilslutning til dine strøer . Løft bjælker på plads ved hjælp af en assistent på post- beam hætter naglet ind i toppen af ​​stolperne. Nail hætterne til bjælker.
4

Kør dine strøer fra tværbjælke bøjler på hovedbog til toppen af ​​strålen. Dobbelt bjælker i henhold til dit design og køre dem ud af regnskabet på en 45 - graders vinkel for at skabe et hjørne til en wraparound dæk . Kør strøerne forbi strålen i henhold til dine planer om at skabe en buet dæk. Konstruer et toggegarn - en skriftklog lavet af en 1 -by- 2 med en blyant indsat i et hul i slutningen - . At svinge langs strøer og skitsere din buede form
5

Dobbelt bjælker , der kører på hver side af et træ eller klippeborg midten dæk ved ansigt sømning ene til den anden , hænge dem i dobbelt tværbjælke bøjler og sømning dem på plads med galvaniserede tværbjælke negle. Skær overskrifter - betegnelsen for crosspieces mellem strøer - til at køre mellem de fordoblet strøer på hver side af dækket obstruktion . Fordoble overskrifter så godt og søm dem i dobbelt tværbjælke bøjler. Det udførte arbejde ligner en stærk firkant omkring obstruktion .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com