DIY flydende dæk Networks
Opbygning af et dæk kan være en kompliceret og langvarig proces , at den gennemsnitlige boligejer måske ikke ønsker at påtage sig . Et vanskeligt aspekt af dæk konstruktion indebærer oprettelsen af den rette fundament. Denne opgave kræver typisk støbning af beton fod eller moler at sikre en stabil støtteordning for træ indramning medlemmer. En nyere metode til bygning, dog bruger et netværk af færdigstøbte betonelementer med slots , der vil acceptere og støtte bjælker og bestyrelser for dækket. Denne metode forenkler byggeprocessen. Ting du skal
Betonblokke
Målebånd
Blyant
4 -by- 4 tømmer
2- af -6 tømmer
vaterpas
Skruetrækker
2 1/2-inch skruer
Bor myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Place to hjørne blokke på jorden ved siden af ​​huset . Space blokkene i forhold til størrelsen af dine dæk , og hvad planerne anbefale.
2

Eyeball blokkene til at kontrollere for niveau . Fjerne jord fra under blokke med en skovl , hvis det er nødvendigt for at gøre dem niveau .
3

Bestem toppen af ​​din dæk overflade , typisk i bunden af ​​en dør. Lav et mærke med en blyant omkring 1 /2 tommer til 1 tomme under dette punkt. Tag et målebånd og få afstanden fra dette mærke til åbningen i blokken.
4

Skær to 4 -by- 4 stillinger til den målte længde og placere dem i slots i blokkene . Placer en 2- ved -6 support bord, eller tværbjælke , på toppen af ​​de 4 -by- 4s og tjek for tilpasning til et vaterpas . Fjern bjælken når den er i vater.
5

Lav to mærker på huset ved siden af ​​to blokke . Mål lige ud til længden af ​​dækket baseret på de planer . Placer de resterende to hjørneklodser på disse to punkter. Sørg for, at den udvendige kant af åbningen i hver blok er præcis den ønskede længde af dækket målt fra mærkerne på huset.
6

Sæt en ende bord, de udvendige plader , der kører parallelt med huset, i et hjørne blok ved siden af ​​huset , og hold bord over blokken længere væk fra huset. Har en hjælper check for niveau med vaterpas , som du holder tværbjælke over blokken . Mål afstanden mellem bjælken og blokken , når du finder niveau . Skær et 4 -by- 4 post til denne længde og sætte posten i blokken slot . Gentag for den anden side af layoutet.
7.

Læg to bjælker, parallelt til huset mellem de to blokke ved siden af ​​huset , og gentag for blokkene længere ude. Fastgør to endestykker til strøerne med en skruetrækker eller boremaskine ved hjælp af to 2 1/2-inch skruer hvor de skærer strøerne . Kontroller rektangel foretaget af bjælker og endestykker for firkantet ved at måle de hjørne diagonaler med et målebånd . De to afstande burde være lige.
8

Fastgør det resterende antal strøer dine planer kræver til det indre af det indrammede rektangel med 2 1/2-inch skruer på hver ende bord . Hoteltilbud
9

Udfyld de resterende blokke under strøerne ved hjælp af afstanden fra din plan . Indstil blokkene i lige rækker . Undgå at sætte blokke mere end 5 meter fra hinanden.
10

Mål afstanden mellem hver tværbjælke og bunden af ​​rillen i hver blok. Skær et 4 -by- 4 post til længden for hver blok og placere den i position under bjælken . Har din hjælper løfte rammen lidt , mens du arbejder posten under bjælken .
11

Placer en 2- ved -6 dæk bord mod kanten af ​​dækket. Sørg for, at du forlader et hul på 1/8 til 1/4 tomme mellem enden af brættet og huset . Fastgør dækket bord til hver tværbjælke , hvor de skærer med to 2 1/2-inch skruer. Gentag for resten af ​​dækket.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com