Hvordan man opbygger en overdækket japansk Sitting Area
En typisk japansk mødet område er kendetegnet ved et fravær af vestligt påvirket møbler. Folk normalt sidder på zabuton puder placeret direkte på gulvet , selv om benløse stole undertiden featured ; tatami måtter og lave borde er også almindelige. Ingen form for overdækning definerer en udendørs japansk mødet område , men den asiatiske stil pergola er helt japansk i form og gør en autentisk, definerer struktur omkring siddeplads . Ting du skal
millimeterpapir
Plans (valgfrit)
Skovl
posthole digger (valgfrit)
Lumber for indlæg , stringere og tværbjælker
Beton hoteltilbud Bandager materiale
vaterpas
Clamps hoteltilbud Galvaniseret dæk plader
Bambus rullede hegn
Tie ledninger
Saw
tætningsmiddel (valgfrit)
Vis Flere Instruktioner
1

Rådfør dig med din lokale kode håndhævelse kontor for at bekræfte højden tilladte til udvendige konstruktioner , der kan bygges uden byggetilladelse . Det er usandsynligt , at kontoret vil mandat maksimale dimensioner for en åben -sidet ornamental struktur, men at spørge , før bygningen er altid anbefales.
2

Tegn en plan for dit havepavillon projekt på millimeterpapir . En 8 -fods kvadrat tag er typisk for sådanne strukturer ; for denne størrelse finish planlægger at lokalisere hjørnestolper 7 meter fra hinanden på hver side . Pergola struktur er enkel, kun af de stillinger , stringere og tværbjælker består , med tagmateriale som en mulighed.
3

grave huller til stolperne ved hjælp af en skovl eller post- hul digger . Både håndholdt og fritstående drevne post- hullers gravere er almindeligt tilgængelige på værktøj udlejning af butikker og hjem forbedring lagre ; tidsbesparelser vs lejeomkostninger er dikteret af det antal stillinger, der er nødvendige for størrelsen af ​​din pergola. For at forhindre de stillinger i sidste ende flytte fra oprejst, skal hullerne være dybere end frost linje i områder med strenge vintre .
4

Installer 4-tommer -by- 4-tommer firkantet trykimprægneret cedertræ indlæg eller - for et mere traditionelt look - bundter af bambusrør holdt sammen med slips ledninger. Læg dem en ad gangen i deres huller og passer midlertidige seler for at låse dem i en præcis lodret position. Brug hurtig - indstilling beton til at udfylde hullerne omkring stillinger; bruge et vaterpas til at kontrollere de stillinger er stadig lodret efter at hælde beton i og stampning det ned. Når betonen er indstillet, fjerne seler .
5

Skær fire 2 - ved -6 -tommer cedertræsplanker til størrelse til brug som stringere , som er de tømmer, der strækker sig fra toppen af hvert indlæg til den næste på alle fire sider . Arbejde en ad gangen , slå dem på plads og bruge dæk skruer og en boremaskine monteret med en chauffør vedhæftet fil til at fastgøre dem rundt de stillinger
6

Stand den første af de tværbjælker på plads. ; 2-tommer -by- 2-tommer tømmer er ideel til denne del af projektet. Tværbjælker bør være 1 fod længere end afstanden mellem vangerne og anbragt således, at de rager 6 inches på hver ende. De tømmer er placeret på deres smalt ansigt , så når alle er på plads, skaber de en finlike struktur, der blokerer alle men sollyset direkte overhead. Hak tværbjælker , så de falder ned en tomme over stringere , derefter bruge galvaniserede dæk plader til at sikre dem på plads ; lokalisere plader på de indvendige kanter, så de ikke er synlige fra jorden .
7.

Tilføj bambus rullet hegn som tagdækning . Dette materiale er tilgængelige året rundt fra specialkemikalier leverandører , og i sæsonen, fra hjem forbedring lagre i visse dele af landet . Vælg Tonkin spanskrør hvis tilgængelig ; denne bambus er naturligt glat og fri for grene, og knuderne er næsten flad. Rul hegn på plads oven på tværbjælker og ordne det ned med slips ledninger , derefter skæres bambus til at forme ved hjælp af en fintandet - 40 tænder per tomme - hånd eller elektrisk sav . Hvis taget skal efterlades permanent på plads, behandle det med en ultraviolet lys -resistente , oliebaserede fugemasse i henhold til producentens anvisninger; også behandle de stillinger , hvis du brugte bundtet bambus.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com