# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> pletfjerning >>
Sådan fjernes en benzin pletten med bagepulver
Den stærke lugt af benzin dvæler på tøj , polstring og tæpper længe efter det tørrer. Catching pletten , mens den er frisk giver dig mulighed for at absorbere den væske, så du kan hurtigt ren og deodorize den resulterende pletten. Når du behandler en våd plet med et absorberende , kan du fjerne fugten ved at trække det ud af overfladen. Brug bagepulver på en benzin pletten giver den ekstra fordel af desodorisering ildelugtende stain.Things du har brug
Bagepulver
Forvask pletfjerner
Kraftig vaskemidler
Tørrestativ
Vacuum < br > Sponge
Renseri opløsningsmidler
Rene klude myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
beklædning
1

Lay artiklen tøj på en flad arbejdsflade med benzin pletten opad. Hæld bagepulver på pletten for at dække det. Lad bagepulver på dit tøj i 30 minutter til at absorbere væsken.
2

Børst bagepulver i skraldespanden.
3

Påfør forvask pletfjerner den resterende del af pletten . Lad pletfjerner at suge ind stoffibrene i 10 minutter.
4 Bagepulver øger din vaskemiddel s rengøring og deodoriserende magt.

Hvidvaske din benzin -farvede tøj i den varmeste vand tilladt i henhold til tøj vaskeanvisningen . Tilføj tunge vaskemidler og 1/2 kop bagepulver til vasken for at fjerne de sidste spor af pletten og lugt .
5.

Kontroller tøjet for at sikre, at hele pletten er fjernet. Hvis ikke, skal du gentage trin 3 og 4. . Hæng tøjet til tørre over en tørrestativ . Lad den friske luft til yderligere deodorize stoffet.
Polstring og Tæpper
6

Hæld bagepulver over benzin plet på din polstring eller tæpper. Mound bagepulver over pletten til at dække den fuldstændigt. Lad bagepulver absorbere benzin og deodorize overfladen i 30 minutter.
7.

Støvsug din polstring eller tæpper for at fjerne bagepulver.
8

Dyp en svamp med renseri opløsningsmiddel. Vride ud overskydende fugt .
9.

Svamp resterende benzin plet på polstring eller tæppe . Skyl svampen som pletten løftes. Påfør mere solvent og fortsætte med at svamp .
10

Dup polstret eller tæppebelagt overflade med en ren klud. Tryk ned på kluden til at absorbere den renseri opløsningsmiddel. Lad overfladen lufttørre .
11

Drys bagepulver på polstring eller tæpper til at absorbere eventuelle sidste spor af benzin lugt . Lad bagepulver på overfladen natten før støvsugning det den næste dag .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com